Çayırova’da baygın halde bulunan trans birey, hastanede öldü

Çayırova 07.11.2021 - 12:42, Güncelleme: 07.11.2021 - 12:42
 

Çayırova’da baygın halde bulunan trans birey, hastanede öldü

Çayırova’da baygın halde bulunan trans birey, hastanede öldü

Çayırova’da, yol kenarında baygın olarak bulunan trans birey O.Ç. (42), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında Anadolu Otoyolu, Akse Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz olarak yatan bir kişiyi görenler, durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri trans birey O.Ç.'yi özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen O.Ç., hayatını kaybetti. O.Ç.'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsisi yapılmak üzere morga götürüldü.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Çayırova’da baygın halde bulunan trans birey, hastanede öldü

Çayırova’da, yol kenarında baygın olarak bulunan trans birey O.Ç. (42), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında Anadolu Otoyolu, Akse Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz olarak yatan bir kişiyi görenler, durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri trans birey O.Ç.'yi özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen O.Ç., hayatını kaybetti. O.Ç.'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsisi yapılmak üzere morga götürüldü. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.