19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da çalışmalar tam gaz sürüyor!

Çayırova 14.06.2021 - 12:10, Güncelleme: 14.06.2021 - 12:10
 

Çayırova’da çalışmalar tam gaz sürüyor!

Çayırova’da çalışmalar tam gaz sürüyor!

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çayırova Belediyesi, bir yandan yağmur suyu hattı çalışması yaparken diğer yandan da altyapısı biten mahallelerde kilitli parke taşı ve bordür çalışmaları yapıyor. Akse, Emek, Çayırova, Yenimahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Ekipleri, Emek Mahallesi’nde kilitli parke taşı ve bordür çalışmalarını sürdürüyor. Emek Mahallesi’ne toplam 14.000m2 parke taşı döşeyecek olan ekipler, yakın zamanda bu mahallede asfalt çalışmasına başlatacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ihtiyaç ve önceliğine göre altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  
Çayırova’da çalışmalar tam gaz sürüyor!

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çayırova Belediyesi, bir yandan yağmur suyu hattı çalışması yaparken diğer yandan da altyapısı biten mahallelerde kilitli parke taşı ve bordür çalışmaları yapıyor. Akse, Emek, Çayırova, Yenimahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Ekipleri, Emek Mahallesi’nde kilitli parke taşı ve bordür çalışmalarını sürdürüyor. Emek Mahallesi’ne toplam 14.000m2 parke taşı döşeyecek olan ekipler, yakın zamanda bu mahallede asfalt çalışmasına başlatacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ihtiyaç ve önceliğine göre altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.