Çayırova’da Çanakkale menüsü

Spor 19.03.2021 - 11:58, Güncelleme: 19.03.2021 - 12:00
 

Çayırova’da Çanakkale menüsü

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, 106 yıl önce Çanakkale’de savaşan kahraman Mehmetçikleri anmak için dün öğle yemeğinde buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek yedi.

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında okul yemekhanesindeki menüsünü Mehmetçiğin Çanakkale’de yediği yemeklerden oluşturdu. Okulda düzenlenen anma yemeğine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anma yemeğine katılan protokol ve öğrenciler Çanakkale savaşında askerlerin yediği yemeği yiyerek şehitleri yad ettiler. ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Okul Müdürü Hasan Yılmaz, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, “Çanakkale zaferi büyük Türk milletinin dirilişinin destanlaştığı gündür. Bu kutlu zaferin verdiği gururla kahramanlık destanları tarihe altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların tarihe not düştüğü kahramanlık destanları bu günde bizim yolumuzu aydınlatıyor. Çanakkale Zaferinin 106'ncı yılı nedeniyle bizde okulumuzda bugünün anlam ve önemini belirtmek üzere bir etkinlik düzenledik. Okul yemekhanemizin öğlen yemeğinde üzüm hoşafı, buğday çorbası ve yarım ekmek verdik. Protokolümüz ve öğrencilerimiz ile yemeğimizi yiyerek kahraman şehitlerimizi andık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz” dedi.  
Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, 106 yıl önce Çanakkale’de savaşan kahraman Mehmetçikleri anmak için dün öğle yemeğinde buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek yedi.

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında okul yemekhanesindeki menüsünü Mehmetçiğin Çanakkale’de yediği yemeklerden oluşturdu. Okulda düzenlenen anma yemeğine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anma yemeğine katılan protokol ve öğrenciler Çanakkale savaşında askerlerin yediği yemeği yiyerek şehitleri yad ettiler.


ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK
15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi Okul Müdürü Hasan Yılmaz, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, “Çanakkale zaferi büyük Türk milletinin dirilişinin destanlaştığı gündür. Bu kutlu zaferin verdiği gururla kahramanlık destanları tarihe altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların tarihe not düştüğü kahramanlık destanları bu günde bizim yolumuzu aydınlatıyor. Çanakkale Zaferinin 106'ncı yılı nedeniyle bizde okulumuzda bugünün anlam ve önemini belirtmek üzere bir etkinlik düzenledik. Okul yemekhanemizin öğlen yemeğinde üzüm hoşafı, buğday çorbası ve yarım ekmek verdik. Protokolümüz ve öğrencilerimiz ile yemeğimizi yiyerek kahraman şehitlerimizi andık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.