Çayırova’da denetim ekibi artırıldı!

Çayırova 05.03.2021 - 13:55, Güncelleme: 05.03.2021 - 13:55
 

Çayırova’da denetim ekibi artırıldı!

Çayırova’da denetim ekibi artırıldı!

Çayırova Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinde ilçede denetimleri daha da sıklaştırmak için ekip sayısını artırdı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, denetimleri artırmak için Zabıta Müdürlüğü ekibine takviye yapılan belediye personeliyle kültür salonunda bir araya geldi. Toplantıda kontrollü normalleşme sürecinde ilçede denetimleri daha da sıklaştırmak için İl ve ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği belediye bünyesinde de ekip sayısının artırıldığını ifade eden Başkan Çiftçi, virüsle bir yıldır canla başla mücadele ettiklerini, vefa destek ekibi kurdukları ve vatandaşlarımızın en az etkilenmesi için seferberlik ilan ettikleri söyledi. “AMACIMIZ CEZA DEĞİL SÜRECİ ATLATMAK”                                                                                                               Denetim ekibinden özveri isteyen Çiftçi, “Amacımız vatandaşlarımızı cezalandırmak değil, süreci anlatarak maske, mesafe ve temizlik uyarısı yapmak. Cayırova’da süreci en az hasarla atlatmak için gece gündüz demen çalışmaya devam edeceğiz. Sahaya çıktığınızda vatandaşlara selamımı iletin ve her zaman yanında olduğumuzu söyleyin” dedi.
Çayırova’da denetim ekibi artırıldı!

Çayırova Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinde ilçede denetimleri daha da sıklaştırmak için ekip sayısını artırdı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, denetimleri artırmak için Zabıta Müdürlüğü ekibine takviye yapılan belediye personeliyle kültür salonunda bir araya geldi. Toplantıda kontrollü normalleşme sürecinde ilçede denetimleri daha da sıklaştırmak için İl ve ilçe hıfzıssıhha kurulu kararı gereği belediye bünyesinde de ekip sayısının artırıldığını ifade eden Başkan Çiftçi, virüsle bir yıldır canla başla mücadele ettiklerini, vefa destek ekibi kurdukları ve vatandaşlarımızın en az etkilenmesi için seferberlik ilan ettikleri söyledi.

“AMACIMIZ CEZA DEĞİL SÜRECİ ATLATMAK”                                                                                                              

Denetim ekibinden özveri isteyen Çiftçi, “Amacımız vatandaşlarımızı cezalandırmak değil, süreci anlatarak maske, mesafe ve temizlik uyarısı yapmak. Cayırova’da süreci en az hasarla atlatmak için gece gündüz demen çalışmaya devam edeceğiz. Sahaya çıktığınızda vatandaşlara selamımı iletin ve her zaman yanında olduğumuzu söyleyin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.