19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA'DA HERŞEY YOLUNDA

Çayırova 12.03.2015 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ÇAYIROVA'DA HERŞEY YOLUNDA

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri,Çayırova genelindeki semt pazarlarında denetimlerde bulundu.

İlçe genelinde bulunan beş ayrı semt pazarını rutin olarak denetleyen Çayırova Belediyesi ekipleri, halk sağlığına aykırı satışlara göz açtırmıyor.  Bu çerçevede Perşembe Pazarı’nda denetim yapan ekiplere İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmesi için çalışmalarını sıklaştıran yetkililer, denetime pazar dışında ve çevresinde konuşlanan seyyar satılıcılardan başladılar. Olumsuz bir durum yaşanmaması için kurallara uymayan satıcılara gerekli uyarılar yapılırken, Pazar yerine giriş ve trafik akışını engelleyen satıcılar ise ilgili mevzuat gereğince ikaz edildi.Çayırova halkının daha güvenli ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapması için yoğun mesai harcayan Çayırova Belediyesi ekipleri, pazarda fiyat ve ürünlerin kontrolünü titizlikle yaptı.  Kurallara uymayanlara uyarılar yapan ekipler gerekli durumlarda cezai işlem uyguladı.Ayrıca Pazarların kurulu alanlarının dışındaki seyyar satıcıların haksız kazanç elde etmemesi ve vergisini ödeyen pazarcı esnafı ile karşı karsıya gelmemesi için uygulamada bulunan ekipler, esnafların sempatisi ile karşılaştı. Yapılan denetimler vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Sağlıklı ve güvenli alışveriş imkanı sağlayan yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, belediye tarafından tüm pazarlara kurulan dijital tartılar için ayrıca teşekkür ettiler.
Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri,Çayırova genelindeki semt pazarlarında denetimlerde bulundu.

İlçe genelinde bulunan beş ayrı semt pazarını rutin olarak denetleyen Çayırova Belediyesi ekipleri, halk sağlığına aykırı satışlara göz açtırmıyor.  Bu çerçevede Perşembe Pazarı’nda denetim yapan ekiplere İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmesi için çalışmalarını sıklaştıran yetkililer, denetime pazar dışında ve çevresinde konuşlanan seyyar satılıcılardan başladılar.

Olumsuz bir durum yaşanmaması için kurallara uymayan satıcılara gerekli uyarılar yapılırken, Pazar yerine giriş ve trafik akışını engelleyen satıcılar ise ilgili mevzuat gereğince ikaz edildi.Çayırova halkının daha güvenli ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapması için yoğun mesai harcayan Çayırova Belediyesi ekipleri, pazarda fiyat ve ürünlerin kontrolünü titizlikle yaptı.

 Kurallara uymayanlara uyarılar yapan ekipler gerekli durumlarda cezai işlem uyguladı.Ayrıca Pazarların kurulu alanlarının dışındaki seyyar satıcıların haksız kazanç elde etmemesi ve vergisini ödeyen pazarcı esnafı ile karşı karsıya gelmemesi için uygulamada bulunan ekipler, esnafların sempatisi ile karşılaştı. Yapılan denetimler vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Sağlıklı ve güvenli alışveriş imkanı sağlayan yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, belediye tarafından tüm pazarlara kurulan dijital tartılar için ayrıca teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.