Çayırova’da ‘Karadeniz’ rüzgarı esecek!

Çayırova 27.08.2021 - 17:54, Güncelleme: 27.08.2021 - 17:54
 

Çayırova’da ‘Karadeniz’ rüzgarı esecek!

Çayırova’da ‘Karadeniz’ rüzgarı esecek!

Çayırova Belediyesi, Doğu Karadeniz Yöresel Dernekler Kültür Festivali çerçevesinde konser gerçekleştiriyor. Konser 1 Eylül Çarşamba günü Çayırova Belediyesi önündeki açık otopark alanında saat 18.00 da başlayacak. Etkinlikte; Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin dernekleri bulunuyor. Her derneğin kendi şehrinden bir sanatçı sahne alacak. Sahneye yörelerinin müziğini temsilen; Taner Eyüpoğlu, Grup Tek, Ali Gedik ve Süleyman Yılmaz çıkacak. FİNAL EKİN UZUNLAR KONSERİYLE OLACAK Müzikseverlerin müziğe doyacağı gecenin finalinde Ekin Uzunlar sahnenin tozunu atacak. Mustafa Ceceli ile yaptığı Öptüm Nefesinden düetinin yanı sıra, Hüznün Gemileri, Geliyorum Yar gibi eserleriyle herkesin yakından tanıdığı başarılı sanatçı Çayırova halkına müzik ziyafeti yaşatacak. Ekin Uzunlar konserinin ardından Doğu Karadeniz Festival gecesi sona erecek.
Çayırova’da ‘Karadeniz’ rüzgarı esecek!

Çayırova Belediyesi, Doğu Karadeniz Yöresel Dernekler Kültür Festivali çerçevesinde konser gerçekleştiriyor.

Konser 1 Eylül Çarşamba günü Çayırova Belediyesi önündeki açık otopark alanında saat 18.00 da başlayacak. Etkinlikte; Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin dernekleri bulunuyor. Her derneğin kendi şehrinden bir sanatçı sahne alacak. Sahneye yörelerinin müziğini temsilen; Taner Eyüpoğlu, Grup Tek, Ali Gedik ve Süleyman Yılmaz çıkacak.

FİNAL EKİN UZUNLAR KONSERİYLE OLACAK

Müzikseverlerin müziğe doyacağı gecenin finalinde Ekin Uzunlar sahnenin tozunu atacak. Mustafa Ceceli ile yaptığı Öptüm Nefesinden düetinin yanı sıra, Hüznün Gemileri, Geliyorum Yar gibi eserleriyle herkesin yakından tanıdığı başarılı sanatçı Çayırova halkına müzik ziyafeti yaşatacak. Ekin Uzunlar konserinin ardından Doğu Karadeniz Festival gecesi sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.