Çayırova’da karla mücadele çalışmaları

Çayırova 12.03.2022 - 15:27, Güncelleme: 12.03.2022 - 15:27
 

Çayırova’da karla mücadele çalışmaları

Çayırova’da karla mücadele çalışmaları

Çayırova Belediyesi karla mücadele ekipleri sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla, ilçedeki ana yolların açık kalması ve olumsuz koşullardan vatandaşların etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çayırova’da karla mücadele ekipleri, yurtta bir süre daha etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava muhalefetine karşı çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı ile kolları sıvayan ekipler küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Meteorolojinin kar uyarısı ile hazırlıklarını günler öncesinde tamamlayan ekipler, 3 vardiya olarak 7/24 görev yapıyor. Yağış öncesi kaldırımlarda donma riskine karşı solüsyon çalışmaları gerçekleştiren ekipler, yağışın başlaması ile küreme ve tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Çayırova’da karla mücadele çalışmaları

Çayırova Belediyesi karla mücadele ekipleri sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla, ilçedeki ana yolların açık kalması ve olumsuz koşullardan vatandaşların etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çayırova’da karla mücadele ekipleri, yurtta bir süre daha etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava muhalefetine karşı çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı ile kolları sıvayan ekipler küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Meteorolojinin kar uyarısı ile hazırlıklarını günler öncesinde tamamlayan ekipler, 3 vardiya olarak 7/24 görev yapıyor. Yağış öncesi kaldırımlarda donma riskine karşı solüsyon çalışmaları gerçekleştiren ekipler, yağışın başlaması ile küreme ve tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.