Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Çayırova 19.07.2021 - 13:00, Güncelleme: 19.07.2021 - 13:00
 

Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Kurban bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yaparak ziyarete hazır hale getiren Çayırova Belediyesi, ziyarete gelen vatandaşlara çay, lokum ve kolonya ikram ediyor. Vatandaşların bayram süresince yoğun olarak ziyaret edeceği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, belediye ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi.  EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA Akse ve Şekerpınar mahallelerinde bulunan mezarlıkları vatandaşların rahat bir şekilde ziyaret etmeleri için hummalı bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, ziyarete gelen vatandaşlara ikramda bulunuyor. Şekerpınar ve Akse Mezarlığı girişinde stant açan belediye ekipleri, mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara kolonya, çay ve lokum ikram ediyor. CAMİLER TEMİZLENDİ Öte yandan ilçedeki ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de ilçede bulunan Cami ve Cem Evi’nde bayram temizliği gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında tüm ibadethanelerde ahize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler temizlendi.  
Çayırova’da mezarlıklar bayrama hazır

Kurban bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yaparak ziyarete hazır hale getiren Çayırova Belediyesi, ziyarete gelen vatandaşlara çay, lokum ve kolonya ikram ediyor. Vatandaşların bayram süresince yoğun olarak ziyaret edeceği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, belediye ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. 

EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Akse ve Şekerpınar mahallelerinde bulunan mezarlıkları vatandaşların rahat bir şekilde ziyaret etmeleri için hummalı bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, ziyarete gelen vatandaşlara ikramda bulunuyor. Şekerpınar ve Akse Mezarlığı girişinde stant açan belediye ekipleri, mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara kolonya, çay ve lokum ikram ediyor.

CAMİLER TEMİZLENDİ

Öte yandan ilçedeki ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de ilçede bulunan Cami ve Cem Evi’nde bayram temizliği gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında tüm ibadethanelerde ahize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler temizlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.