Çayırova'da satranç turnuvası heyecanı

Çayırova 04.03.2022 - 12:31, Güncelleme: 04.03.2022 - 12:31
 

Çayırova'da satranç turnuvası heyecanı

Çayırova'da satranç turnuvası heyecanı

Çayırova Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlediği Satranç Turnuvası, 5-6 Mart tarihleri arasında Çayırova Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek. Ankara, İzmir ve Çanakkale gibi yurdun çeşitli illerinden 600’ün üzerinde başvurunun yapıldığı turnuva iki gün sürecek. 5 Mart Cumartesi Günü katılımcıların kayıt kontrol işlemlerinin tamamlanmasının ardından yapılacak teknik toplantı sonrası turnuvaya start verilecek. Yarışmacılar kendi kategorilerinde kura sonucu eşleştikleri rakipleri ile kozlarını paylaşacak. İlk gün 4. tura kadar olan müsabakalar oynanacak. 5. turdan sonraki müsabakalar turnuvanın final günü olan pazar günü gerçekleşecek. 7 tur sonrası rakiplerini geride bırakıp zafere ulaşan yarışmacılar ödül töreninde kürsüye çıkacak.
Çayırova'da satranç turnuvası heyecanı

Çayırova Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlediği Satranç Turnuvası, 5-6 Mart tarihleri arasında Çayırova Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek.
Ankara, İzmir ve Çanakkale gibi yurdun çeşitli illerinden 600’ün üzerinde başvurunun yapıldığı turnuva iki gün sürecek. 5 Mart Cumartesi Günü katılımcıların kayıt kontrol işlemlerinin tamamlanmasının ardından yapılacak teknik toplantı sonrası turnuvaya start verilecek. Yarışmacılar kendi kategorilerinde kura sonucu eşleştikleri rakipleri ile kozlarını paylaşacak. İlk gün 4. tura kadar olan müsabakalar oynanacak. 5. turdan sonraki müsabakalar turnuvanın final günü olan pazar günü gerçekleşecek. 7 tur sonrası rakiplerini geride bırakıp zafere ulaşan yarışmacılar ödül töreninde kürsüye çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.