19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da sünnet şöleni

Çayırova 04.07.2022 - 13:35, Güncelleme: 04.07.2022 - 13:35
 

Çayırova’da sünnet şöleni

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleni 5 Temmuz Salı günü saat 18.30 da belediye açık otoparkında gerçekleşecek.

İhtiyaç sahibi 642 çocuğu sünnet ettiren Çayırova Belediyesi geleneksel sünnet şöleni düzenliyor.  İki yıl aradan sonra yeniden düzenlenen sünnet şöleni, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi otoparkından etkinlik alanına gerçekleştireceği konvoyla başlayacak. Çayırova Belediyesi tarafından sünnetleri gerçekleştirilen ve kıyafetleri dağıtılan çocuklar şölende doyasıya eğlenecek. Dj ve bando  müziğe ile eğlencenin zirve yapacağı şölende; palyaço, jonglör, köpük show ve sihirbaz gösterileri  gerçekleşecek. Çocuklar için şişme oyun parkının da bulunduğu şölenin büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleni 5 Temmuz Salı günü saat 18.30 da belediye açık otoparkında gerçekleşecek.

İhtiyaç sahibi 642 çocuğu sünnet ettiren Çayırova Belediyesi geleneksel sünnet şöleni düzenliyor.  İki yıl aradan sonra yeniden düzenlenen sünnet şöleni, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi otoparkından etkinlik alanına gerçekleştireceği konvoyla başlayacak. Çayırova Belediyesi tarafından sünnetleri gerçekleştirilen ve kıyafetleri dağıtılan çocuklar şölende doyasıya eğlenecek.

Dj ve bando  müziğe ile eğlencenin zirve yapacağı şölende; palyaço, jonglör, köpük show ve sihirbaz gösterileri  gerçekleşecek. Çocuklar için şişme oyun parkının da bulunduğu şölenin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.