Çayırova'da zabıta ekipleri, stok ve fiyat denetimi yaptı

Çayırova 10.03.2022 - 11:23, Güncelleme: 10.03.2022 - 11:23
 

Çayırova'da zabıta ekipleri, stok ve fiyat denetimi yaptı

Çayırova'da zabıta ekipleri, stok ve fiyat denetimi yaptı

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerde stok ve fahiş fiyat denetiminde bulundu. İlçe genelinde yapılan market denetimlerinde ekipler, piyasada oluşan arz talep dengesizliği sebebiyle ürünlerde fahiş fiyat ve stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Ayçiçek yağı fiyatlarını da kontrol eden ekipler, reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Bazı marketlerde reyonlarda az sayıda ayçiçek yağına rastlanırken, bazı marketlerde yağ reyonlarının dolu olduğu gözlemlendi.
Çayırova'da zabıta ekipleri, stok ve fiyat denetimi yaptı

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerde stok ve fahiş fiyat denetiminde bulundu.
İlçe genelinde yapılan market denetimlerinde ekipler, piyasada oluşan arz talep dengesizliği sebebiyle ürünlerde fahiş fiyat ve stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol etti. Ayçiçek yağı fiyatlarını da kontrol eden ekipler, reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Bazı marketlerde reyonlarda az sayıda ayçiçek yağına rastlanırken, bazı marketlerde yağ reyonlarının dolu olduğu gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.