Çayırova’dan mıntıka temizliği!

Çayırova 20.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 20.09.2021 - 10:19
 

Çayırova’dan mıntıka temizliği!

Çayırova’dan mıntıka temizliği! Çayırova Belediyesi, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevre temizliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Tema Vakfı ve Toyetetsu firması çalışanları etkinlik gerçekleştirdi.

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Dünya Temizlik gününde farkındalık oluşturacak etkinlik gerçekleştirdi. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Temizlik İşleri Müdürü Ayten Ketene, Toyetetsu firması adına Şirket Başkanı Masahiro Nomura, Toyetetsu İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Selim Yener ve Çayırova Tema Sorumlusu Selma Tutkun Acur ile Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Toyetetsu çalışanlarının katılımı  gerçekleşen etkinlikte Çağdaşkent Mesire Alanında mıntıka temizliği yapıldı.  GÖNÜLLÜLER DESTEK VERDİ Güzeltepe İlkokulu’ndan gönüllü öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin destek verdiği etkinlikte temiz çevreye dikkat çekildi. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, doğa dostu projelerin devam edeceğini belirtirken, Toyetetsu Şirket Başkanı Masahiro Nomura ve Çayırova Tema Vakfı sorumlusu Selma Tutkun Acur  ise yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  
Çayırova’dan mıntıka temizliği! Çayırova Belediyesi, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevre temizliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Tema Vakfı ve Toyetetsu firması çalışanları etkinlik gerçekleştirdi.

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Dünya Temizlik gününde farkındalık oluşturacak etkinlik gerçekleştirdi. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Temizlik İşleri Müdürü Ayten Ketene, Toyetetsu firması adına Şirket Başkanı Masahiro Nomura, Toyetetsu İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Selim Yener ve Çayırova Tema Sorumlusu Selma Tutkun Acur ile Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Toyetetsu çalışanlarının katılımı  gerçekleşen etkinlikte Çağdaşkent Mesire Alanında mıntıka temizliği yapıldı. 

GÖNÜLLÜLER DESTEK VERDİ

Güzeltepe İlkokulu’ndan gönüllü öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin destek verdiği etkinlikte temiz çevreye dikkat çekildi. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, doğa dostu projelerin devam edeceğini belirtirken, Toyetetsu Şirket Başkanı Masahiro Nomura ve Çayırova Tema Vakfı sorumlusu Selma Tutkun Acur  ise yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.