19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı Erzurumlular, Düzdaban’a gitti

Siyaset 30.06.2021 - 17:06, Güncelleme: 30.06.2021 - 17:06
 

Çayırovalı Erzurumlular, Düzdaban’a gitti

Çayırovalı Erzurumlular, Düzdaban’a gitti

Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Erzurumlular Dernek Başkanı Sinan Karadaş ve yönetimini ağırladı. Çayırova Erzurumlular Dernek Başkanı Sinan Karadaş ve yönetim kurulu üyeleri Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair konular görüşülürken Düzdaban ve Karadaş Çayırova için birlikte neler yapılabilir konusunda karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini de dile getiren Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Karadaş ve ekibine teşekkür ederken Çayırova’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket edeceklerinin mesajını verdi.
Çayırovalı Erzurumlular, Düzdaban’a gitti

Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Erzurumlular Dernek Başkanı Sinan Karadaş ve yönetimini ağırladı.

Çayırova Erzurumlular Dernek Başkanı Sinan Karadaş ve yönetim kurulu üyeleri Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair konular görüşülürken Düzdaban ve Karadaş Çayırova için birlikte neler yapılabilir konusunda karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini de dile getiren Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Karadaş ve ekibine teşekkür ederken Çayırova’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket edeceklerinin mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.