Çayırovalı Hüsrev güven tazeledi

Çayırova 15.03.2021 - 16:28, Güncelleme: 15.03.2021 - 16:28
 

Çayırovalı Hüsrev güven tazeledi

Çayırovalı Hüsrev güven tazeledi

İş insanı, akademisyen ve bürokratları aynı çatı altında bir araya getiren TÜMBİFED, 5. genel kurulu toplantısını İstanbul Üsküdar Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan ve TSE eski Çayırova Kampus Müdürü olan Mehmet Hüsrev, yeniden başkan seçildi. Yeni yönetimde GYTE eski öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal Zehir de görev aldı. İstanbul Üsküdar’daki Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi’nde 13 Mart 2021 Cumartesi günü yapılan TÜMBİFED Genel Kuruluna iş, akademi ve siyaset dünyasından birçok önemli isim katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Moderatörlüğünü ve Divan Başkanlığı’nı Can Çobanoğlu’nun üstlendiği Genel Kurulda önce, Yönetim Kurulunun asıl ve yedek üyeleri seçildi. Oylamaların sonucunda, TÜMBİFED (Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu) Genel Başkanlığına Mehmet HÜSREV getirildi. TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev konuşmasında, yönetim olarak büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı. Özellikle pandemi sürecinde yaşananlara dikkat çekerek, “Dünya yeniden dizayn ediliyor” dedi. HÜSREV; “Misyon ve Vizyon” konularına da değinerek, “Düşük maliyet ve yüksek kaliteyle, amaca giden yolda, azimle ve inançla hiç durmadan yürüyeceklerini, ülkemiz için faydalı projeleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini”, sözlerine ekledi.  İŞTE YÖNETİM KURULU Hüsrev başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda; Başkan Vekilleri Prof. Dr. Kenan Aydın, Can Çobanoğlu, Prof. Dr. Cemal Zehir, Ali Rıza Şişman ve Prof. Dr. Başak Solmaz; Başkan Yardımcıları Metin Keskin, Hakan Gültekin, Zeki Durak, Prof. Dr. Osman Kan; Genel Sekreter Arif Ekşi, Genel Sekreter Yardımcısı Defne Kalkan, Genel Sayman Ayşe Çebi ve Prof Dr. İsmail Yüksel, Prof. Dr. Muhammed Şahin, Prof. Dr. Birhan Elif Yılmaz, Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Prof. Dr. Haydar Livatyalı, Doç. Dr. Nedim Malkoç, İbrahim Delibaş, Murat Gökpınar, Dr. Ramazan Kurtoğlu, Güvenç Kurtar, Halit Karaboğan, Dr. İlker Karbuz, Orçun Şekercioğlu Burak Yenikaynak gibi isimler yer aldı. 
Çayırovalı Hüsrev güven tazeledi

İş insanı, akademisyen ve bürokratları aynı çatı altında bir araya getiren TÜMBİFED, 5. genel kurulu toplantısını İstanbul Üsküdar Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan ve TSE eski Çayırova Kampus Müdürü olan Mehmet Hüsrev, yeniden başkan seçildi. Yeni yönetimde GYTE eski öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal Zehir de görev aldı.

İstanbul Üsküdar’daki Adile Sultan Kasrı Öğretmen Evi’nde 13 Mart 2021 Cumartesi günü yapılan TÜMBİFED Genel Kuruluna iş, akademi ve siyaset dünyasından birçok önemli isim katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Moderatörlüğünü ve Divan Başkanlığı’nı Can Çobanoğlu’nun üstlendiği Genel Kurulda önce, Yönetim Kurulunun asıl ve yedek üyeleri seçildi. Oylamaların sonucunda, TÜMBİFED (Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu) Genel Başkanlığına Mehmet HÜSREV getirildi. TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev konuşmasında, yönetim olarak büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı. Özellikle pandemi sürecinde yaşananlara dikkat çekerek, “Dünya yeniden dizayn ediliyor” dedi. HÜSREV; “Misyon ve Vizyon” konularına da değinerek, “Düşük maliyet ve yüksek kaliteyle, amaca giden yolda, azimle ve inançla hiç durmadan yürüyeceklerini, ülkemiz için faydalı projeleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini”, sözlerine ekledi. 

İŞTE YÖNETİM KURULU

Hüsrev başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda; Başkan Vekilleri Prof. Dr. Kenan Aydın, Can Çobanoğlu, Prof. Dr. Cemal Zehir, Ali Rıza Şişman ve Prof. Dr. Başak Solmaz; Başkan Yardımcıları Metin Keskin, Hakan Gültekin, Zeki Durak, Prof. Dr. Osman Kan; Genel Sekreter Arif Ekşi, Genel Sekreter Yardımcısı Defne Kalkan, Genel Sayman Ayşe Çebi ve Prof Dr. İsmail Yüksel, Prof. Dr. Muhammed Şahin, Prof. Dr. Birhan Elif Yılmaz, Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Prof. Dr. Haydar Livatyalı, Doç. Dr. Nedim Malkoç, İbrahim Delibaş, Murat Gökpınar, Dr. Ramazan Kurtoğlu, Güvenç Kurtar, Halit Karaboğan, Dr. İlker Karbuz, Orçun Şekercioğlu Burak Yenikaynak gibi isimler yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.