19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çayırovalılar bize güvensin”

Siyaset 10.06.2021 - 16:41, Güncelleme: 10.06.2021 - 16:41
 

“Çayırovalılar bize güvensin”

Göreve geldiği günden beri sahadan ayrılmayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, İnönü Mahallesi’nde toplantıya katıldı. Toplantıda partililere hitaben konuşan Başkan Günay, “kimseyi kimseden ayırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek “Çayırovalılar bize güvensin” dedi.

Sürekli sahada olan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu defa Çayırova İnönü Mahallesi’nin olağan toplantısına meclis üyeleri ve partililerle beraber katıldı. Başkan Günay, pandemi demeden yaz ve kış sürekli Çayırovalıların yanında olduklarını bundan böyle de aynı şekilde davranacaklarını kaydetti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, çalışmalarına devam ediyor. Sürekli sahada olan Başkan Günay bu defa İnönü Mahallesinin olağan toplantısına meclis üyeleri ve partililerle beraber katıldı. Başkan Günay toplantının tamamına katılırken toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Özverili Çalışmalarından dolayı İnönü mahalle başkanımız Vezir Yıldız ve yönetimini tebrik ediyorum” diyerek bundan böyle AK Parti Çayırova ailesi olarak çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.  Başkan Günay parti olarak Çayırova’yı ve Çayırova halkını önemsediklerini kaydetti. SABAH AKŞAM SAHADAYIZ Pandemi dönemi boyunca sahada olduklarını ve hiçbir zaman vatandaşı yalnız bırakmadıklarını kaydeden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Vatandaşın yanında olduk, kimseyi ihmal etmedik, hastanın mağdurun çocukların, gençlerin hep destekçisi olduk. Aynı hizmet aşkıyla yola devam edeceğiz, kimseyi kimseden ayırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz, sürekli sahada olacağız, bundan sonra da aynı biçimde çalışacağız, Çayırovalılar bize güvensin” dedi.  
Göreve geldiği günden beri sahadan ayrılmayan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, İnönü Mahallesi’nde toplantıya katıldı. Toplantıda partililere hitaben konuşan Başkan Günay, “kimseyi kimseden ayırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek “Çayırovalılar bize güvensin” dedi.

Sürekli sahada olan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu defa Çayırova İnönü Mahallesi’nin olağan toplantısına meclis üyeleri ve partililerle beraber katıldı. Başkan Günay, pandemi demeden yaz ve kış sürekli Çayırovalıların yanında olduklarını bundan böyle de aynı şekilde davranacaklarını kaydetti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, çalışmalarına devam ediyor. Sürekli sahada olan Başkan Günay bu defa İnönü Mahallesinin olağan toplantısına meclis üyeleri ve partililerle beraber katıldı. Başkan Günay toplantının tamamına katılırken toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Özverili Çalışmalarından dolayı İnönü mahalle başkanımız Vezir Yıldız ve yönetimini tebrik ediyorum” diyerek bundan böyle AK Parti Çayırova ailesi olarak çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.  Başkan Günay parti olarak Çayırova’yı ve Çayırova halkını önemsediklerini kaydetti.

SABAH AKŞAM SAHADAYIZ

Pandemi dönemi boyunca sahada olduklarını ve hiçbir zaman vatandaşı yalnız bırakmadıklarını kaydeden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, “Vatandaşın yanında olduk, kimseyi ihmal etmedik, hastanın mağdurun çocukların, gençlerin hep destekçisi olduk. Aynı hizmet aşkıyla yola devam edeceğiz, kimseyi kimseden ayırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz, sürekli sahada olacağız, bundan sonra da aynı biçimde çalışacağız, Çayırovalılar bize güvensin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.