Çayırovalılar dertlerine ‘Deva’yı seçiyor’

Çayırova 02.03.2021 - 10:26, Güncelleme: 02.03.2021 - 10:33
 

Çayırovalılar dertlerine ‘Deva’yı seçiyor’

Kongresini tamamlayan DEVA Partisi Çayırova’da mahalle teşkilatlanmasının yanı sıra üye kayıtları da hızla devam ediyor.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde mahalle teşkilatlarının kurulması çalışmalarına başlandı ve mahalle başkanları atanmıştı. Mahalle başkanlarının atanmasının ardından üye çalışmaları hız kazandı. DERT VARS DEVASI DA VAR Üye kayıtlarının hızla devam edeceğini söyleyen Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Her gün hemşerilerimiz üye olmak için ilçe ilçe başkanlığımıza geliyorlar. Nöbetçi arkadaşlarımız kendilerine yardımcı oluyor. Bugün de ilçe başkanlığımızda üye yaptığımız vatandaşlarımızı DEVA saflarına katmanın haklı sevincini yaşıyoruz. DEVA ailesinin her geçen gün büyümesinden ve güçlenmesinden dolayı, Çayırovamızın ve ülkemizin geleceğine olan güvenimiz daha da artıyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da her zaman dediği gibi ‘Dert varsa DEVA’sı da var” dedi.
Kongresini tamamlayan DEVA Partisi Çayırova’da mahalle teşkilatlanmasının yanı sıra üye kayıtları da hızla devam ediyor.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde mahalle teşkilatlarının kurulması çalışmalarına başlandı ve mahalle başkanları atanmıştı. Mahalle başkanlarının atanmasının ardından üye çalışmaları hız kazandı.

DERT VARS DEVASI DA VAR

Üye kayıtlarının hızla devam edeceğini söyleyen Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Her gün hemşerilerimiz üye olmak için ilçe ilçe başkanlığımıza geliyorlar. Nöbetçi arkadaşlarımız kendilerine yardımcı oluyor. Bugün de ilçe başkanlığımızda üye yaptığımız vatandaşlarımızı DEVA saflarına katmanın haklı sevincini yaşıyoruz. DEVA ailesinin her geçen gün büyümesinden ve güçlenmesinden dolayı, Çayırovamızın ve ülkemizin geleceğine olan güvenimiz daha da artıyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da her zaman dediği gibi ‘Dert varsa DEVA’sı da var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.