Çayırovalılar ekonomiden dert yandı

Çayırova 05.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 05.03.2021 - 10:36
 

Çayırovalılar ekonomiden dert yandı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, Akse Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarı ziyaret ederek hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Akse Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarı ziyaret ederek hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Saraç, pazardaki fiyatların her geçen gün arttığını belirtti. “Vatandaşlarımızın sıkıntılarının farkındayız” diyen Saraç, “DEVA iktidarında eller boş eve gidilmeyecek, torbaların içi dolacak. Zor şartlar altında çalışıp, eve ekmek götüren, hem de ev işleriyle uğraşan vatandaşlarımızın sıkıntılarını anlıyoruz. Çocuğunu yanına alıp tezgah başında soğuk havada saatlerce satış yapmayı bekleyen anneleri babaları görüyoruz. Eğitime devam ederken bir yandan çalışmak zorunda olan öğrencilerimizin de farkındayız” açıklamasında bulundu. DEVA İKTİDARINDA HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK Saraç, Pazar ziyaretinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiklerini dile getirerek pazarcı esnafının ekonomik sıkıntılardan dem vurduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik sıkıntılardan pazarcı esnafının etkilendiğini belirten Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar pazarcı esnafımızı da derinden etkiliyor. Ekonominin mimarı Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğindeki Deva Partimizin iktidarında herkesin yüzü gülecek” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, Akse Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarı ziyaret ederek hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi Akse Mahallesi’nde bulunan kapalı pazarı ziyaret ederek hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Saraç, pazardaki fiyatların her geçen gün arttığını belirtti. “Vatandaşlarımızın sıkıntılarının farkındayız” diyen Saraç, “DEVA iktidarında eller boş eve gidilmeyecek, torbaların içi dolacak. Zor şartlar altında çalışıp, eve ekmek götüren, hem de ev işleriyle uğraşan vatandaşlarımızın sıkıntılarını anlıyoruz. Çocuğunu yanına alıp tezgah başında soğuk havada saatlerce satış yapmayı bekleyen anneleri babaları görüyoruz. Eğitime devam ederken bir yandan çalışmak zorunda olan öğrencilerimizin de farkındayız” açıklamasında bulundu.

DEVA İKTİDARINDA HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK

Saraç, Pazar ziyaretinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiklerini dile getirerek pazarcı esnafının ekonomik sıkıntılardan dem vurduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik sıkıntılardan pazarcı esnafının etkilendiğini belirten Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar pazarcı esnafımızı da derinden etkiliyor. Ekonominin mimarı Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğindeki Deva Partimizin iktidarında herkesin yüzü gülecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.