Çayırova’nın Yıldızı Parlıyor

Çayırova 30.11.2021 - 12:00, Güncelleme: 30.11.2021 - 12:00
 

Çayırova’nın Yıldızı Parlıyor

Çayırova’nın Yıldızı Parlıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi ve Kent Meydanı inşaatını yerinde incelediler. AK Parti iktidarında ilçe olan Çayırova’ya yapılan büyük yatırımlar ilçenin yıldızını parlatıyor. Merkezi hükümet, Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesinin uyum ve koordinasyonuyla kentin değerine değer katan yatırımlar bir biri ardına yapılıyor. Genelde 20 yıl, yerelde 17 yıldır Çayırova’yı yöneten AK Parti, ilçenin temel sorunlarını kökünden çözen projeleri bir bir hayata geçiriyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın en büyük hayali olan 200 yataklı Çayırova Devlet Hastanesi’nde hızla devam eden hafriyat çalışmasını yerinde incelediler. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi’nin altyapı ve harita mühendisliği çalışmalarında destek verdiği Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. ÇAYIROVA’NIN HAYALİ GERÇEK OLUYOR AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay,” Milletvekillimiz Cemil Yaman ve Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ile birlikte, Çayırovamıza tek kalemde yapılan en büyük devlet yatırımı olan hastanemizde devam eden hafriyat çalışmaları yerinde inceledik ve bilgiler aldık. 2023 yılında Çayırova halkımızın hizmetine sunulacak, 200 yataklı hastanemizde; 75 poliklinik, 51 yataklı yoğun bakım ünitesi, 6 ameliyathane , 8 yataklı diyaliz ünitesi, 26 yataklı acil servis hizmet verecek. Yüksek teknoloji ile inşa edilecek hastaneye 156 deprem izolatörü yerleştirilecek. Şehrimizi en büyük  hayalini gerçeğe dönüştüren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanımıza ve bakan yardımcılarımıza, Kocaeli Milletvekillerimize ve Kocaeli Büyükşehir belediyemize, il başkanımıza, Çayırova Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi daha sonra ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kent Meydanı Proje alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi’nin birlikte 25 bin metrekare alanda inşaatına başladığı Kent Meydanı’nın Çayırova’nın başka bir hayali olduğunu ifade eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Büyükşehir ve Çayırova Belediye Başkanımıza kente kimlik kazandıracak proje için teşekkür etti.  
Çayırova’nın Yıldızı Parlıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi ve Kent Meydanı inşaatını yerinde incelediler.

AK Parti iktidarında ilçe olan Çayırova’ya yapılan büyük yatırımlar ilçenin yıldızını parlatıyor. Merkezi hükümet, Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesinin uyum ve koordinasyonuyla kentin değerine değer katan yatırımlar bir biri ardına yapılıyor. Genelde 20 yıl, yerelde 17 yıldır Çayırova’yı yöneten AK Parti, ilçenin temel sorunlarını kökünden çözen projeleri bir bir hayata geçiriyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın en büyük hayali olan 200 yataklı Çayırova Devlet Hastanesi’nde hızla devam eden hafriyat çalışmasını yerinde incelediler. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi’nin altyapı ve harita mühendisliği çalışmalarında destek verdiği Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

ÇAYIROVA’NIN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay,” Milletvekillimiz Cemil Yaman ve Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ile birlikte, Çayırovamıza tek kalemde yapılan en büyük devlet yatırımı olan hastanemizde devam eden hafriyat çalışmaları yerinde inceledik ve bilgiler aldık. 2023 yılında Çayırova halkımızın hizmetine sunulacak, 200 yataklı hastanemizde; 75 poliklinik, 51 yataklı yoğun bakım ünitesi, 6 ameliyathane , 8 yataklı diyaliz ünitesi, 26 yataklı acil servis hizmet verecek. Yüksek teknoloji ile inşa edilecek hastaneye 156 deprem izolatörü yerleştirilecek. Şehrimizi en büyük  hayalini gerçeğe dönüştüren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanımıza ve bakan yardımcılarımıza, Kocaeli Milletvekillerimize ve Kocaeli Büyükşehir belediyemize, il başkanımıza, Çayırova Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi daha sonra ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kent Meydanı Proje alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi’nin birlikte 25 bin metrekare alanda inşaatına başladığı Kent Meydanı’nın Çayırova’nın başka bir hayali olduğunu ifade eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Büyükşehir ve Çayırova Belediye Başkanımıza kente kimlik kazandıracak proje için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.