Çayırovaspor topbaşı yaptı!

Spor 12.09.2021 - 12:30, Güncelleme: 12.09.2021 - 12:32
 

Çayırovaspor topbaşı yaptı!

TUTCUOĞLU KOMUTASINDAKİ ÇAYIROVASPOR SAHAYA İNDİ

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve transferde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirerek şampiyonluğun önemli adaylarından biri olmak isteyen Çayırovaspor sahaya indi. Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde topbaşı yapan yeşil siyahlılar, 2021-22 sezonunun ilk antrenmanını Kuştepe Stadı’nda gerçekleştirdi. İç ve dış transferde anlaşmaya varılan 17 futbolcu ile sezonu açan Çayırovaspor’da keyifli geçen sezonun ilk antrenmanı öncesine açıklamalarda bulunan teknik patron Eyüp Tutcuoğlu, iyi bir hazırlık süreci geçirerek izleyenleri zevk veren bir Çayırovaspor izlettirmek istediklerini ifade etti. TUTCUOĞLU: BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ Tutcuoğlu konuşmasının devamında, “Öncelikle yeni sezon Çayırovaspor Kulübü’ne ve tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıklardan, kazadan ve beladan uzak bir sezon temenni ediyorum. Çayırovaspor olarak yenilenen kadromuzla verimli bir hazırlık periyodu geçirerek, oyun mantalitemizi sporcularıma aktarmak en öncelikli hedefimiz olacak. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmemek adına ekip olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
TUTCUOĞLU KOMUTASINDAKİ ÇAYIROVASPOR SAHAYA İNDİ

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve transferde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirerek şampiyonluğun önemli adaylarından biri olmak isteyen Çayırovaspor sahaya indi. Teknik Direktör Eyüp Tutcuoğlu yönetiminde topbaşı yapan yeşil siyahlılar, 2021-22 sezonunun ilk antrenmanını Kuştepe Stadı’nda gerçekleştirdi. İç ve dış transferde anlaşmaya varılan 17 futbolcu ile sezonu açan Çayırovaspor’da keyifli geçen sezonun ilk antrenmanı öncesine açıklamalarda bulunan teknik patron Eyüp Tutcuoğlu, iyi bir hazırlık süreci geçirerek izleyenleri zevk veren bir Çayırovaspor izlettirmek istediklerini ifade etti.

TUTCUOĞLU: BİZE GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

Tutcuoğlu konuşmasının devamında, “Öncelikle yeni sezon Çayırovaspor Kulübü’ne ve tüm futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıklardan, kazadan ve beladan uzak bir sezon temenni ediyorum. Çayırovaspor olarak yenilenen kadromuzla verimli bir hazırlık periyodu geçirerek, oyun mantalitemizi sporcularıma aktarmak en öncelikli hedefimiz olacak. Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmemek adına ekip olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.