Çayırovaspor’da başkanlık el değiştirdi

Spor 03.09.2021 - 11:31, Güncelleme: 03.09.2021 - 11:36
 

Çayırovaspor’da başkanlık el değiştirdi

Çayırovaspor’da başkanlık el değiştirdi

Çayırovaspor’da başkanlık koltuğu el değiştirdi. Yeşil siyahlı kulüpte Muhammet Yeşilkaya başkanlığı bırakırken, Çayırovaspor'un’yeni kulüp başkanı Muammer Aydın oldu. Aydın başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Çayırovaspor’da bir dizi kararlara imza atıldı. Akşam saatlerinde yapılan ilk yönetim toplantısında görev dağılımı sağlandı. AYDIN: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK                  Kulüp yönetim toplantısında dağılımın ardından hayırlı olsun temennilerini ileten Çayırovaspor Başkanı Muammer Aydın sorumluluklarının büyük olduğunu vurguladı. Aydın konuşmasında “Yeni bir ekibiz ve maratona hazır olmalıyız. Bu nedenle tüm yöneticilerimizden özveri beklentimiz mevcuttur. Yapmamız gereken işleri biliyoruz, kongre gününden itibaren bütün yoğunluğumuzu acil olan konulara verdik. Bunların başında da teknik direktör ve futbolcu transferleri geliyor. Kulüp antrenörü ve kulüpte ter dökecek futbolcu arayışlarımız, transfer çalışmalarının startını vermiş bulunmaktayız. Bölgesel amatör ligde başarılı bir sezon geçirmek temennisiyle yeni yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar diliyorum. Kurumsal yapımızı sağlam tutarak, futbolun kolektif bir oyun olduğunu unutmadan yöneticiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla artılar sunup ekip ruhuyla başarının geldiğini bilmeliyiz. Bunu da sağlayacağız. Kısa bir süre sonra sağladığımız transfer çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız. Allah muvaffakiyetler versin” diyerek sezon öncesi ilk toplantının en önemli gündeminin transfer olduğunu deklare etti.   Yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Çayırovaspor Kulübü yönetiminin görev dağılımı şu şekilde belirlendi: Muammer Aydın: Çayırova Spor Kulübü Başkanı & Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Siner                        : Başkan Vekili Muhasip                              : Bekir Bilgiç Genel Sekreter                 : Olcay Takır Kadir Horoz                        : Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Çevik                       : Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Demir                : Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Durak                     : Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tüyyüz              : Yönetim Kurulu Üyesi  
Çayırovaspor’da başkanlık el değiştirdi

Çayırovaspor’da başkanlık koltuğu el değiştirdi. Yeşil siyahlı kulüpte Muhammet Yeşilkaya başkanlığı bırakırken, Çayırovaspor'un’yeni kulüp başkanı Muammer Aydın oldu. Aydın başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Çayırovaspor’da bir dizi kararlara imza atıldı. Akşam saatlerinde yapılan ilk yönetim toplantısında görev dağılımı sağlandı.

AYDIN: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK                 

Kulüp yönetim toplantısında dağılımın ardından hayırlı olsun temennilerini ileten Çayırovaspor Başkanı Muammer Aydın sorumluluklarının büyük olduğunu vurguladı. Aydın konuşmasında “Yeni bir ekibiz ve maratona hazır olmalıyız. Bu nedenle tüm yöneticilerimizden özveri beklentimiz mevcuttur. Yapmamız gereken işleri biliyoruz, kongre gününden itibaren bütün yoğunluğumuzu acil olan konulara verdik. Bunların başında da teknik direktör ve futbolcu transferleri geliyor. Kulüp antrenörü ve kulüpte ter dökecek futbolcu arayışlarımız, transfer çalışmalarının startını vermiş bulunmaktayız. Bölgesel amatör ligde başarılı bir sezon geçirmek temennisiyle yeni yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar diliyorum. Kurumsal yapımızı sağlam tutarak, futbolun kolektif bir oyun olduğunu unutmadan yöneticiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla artılar sunup ekip ruhuyla başarının geldiğini bilmeliyiz. Bunu da sağlayacağız. Kısa bir süre sonra sağladığımız transfer çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız. Allah muvaffakiyetler versin” diyerek sezon öncesi ilk toplantının en önemli gündeminin transfer olduğunu deklare etti.   Yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Çayırovaspor Kulübü yönetiminin görev dağılımı şu şekilde belirlendi:

Muammer Aydın: Çayırova Spor Kulübü Başkanı & Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı

Murat Siner                        : Başkan Vekili

Muhasip                              : Bekir Bilgiç

Genel Sekreter                 : Olcay Takır

Kadir Horoz                        : Yönetim Kurulu Üyesi

Ekrem Çevik                       : Yönetim Kurulu Üyesi

Ramazan Demir                : Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Durak                     : Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Tüyyüz              : Yönetim Kurulu Üyesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.