Çelik esnafa yapılan yardımı az buldu

Siyaset 18.05.2021 - 16:08, Güncelleme: 18.05.2021 - 16:11
 

Çelik esnafa yapılan yardımı az buldu

Çelik esnafa yapılan yardımı az buldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, kabine toplantısının ardından açıkladığı esnafa destek paketine Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, başkanlığını yaptığı Kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Esnafa destek paketini açıklayan Erdoğan, esnaf ve işletmelere iki ayrı grupta bir defalık 3 ve 5 bin lira nakdi yardım yapılacağını belirterek “235 bin esnafa 5 bin TL, 1 milyon 150 bin esnafa da 3 bin lira hibe verilecek” dedi. ESNAF HANGİ DERDİNE ÇARE BULACAK? Erdoğan’ın açıkladığı esnafa destek paketine ilk tepki Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, “Esnaf kardeşlerimize pandemi yardımı yapılmışmış.14 ay boyunca o kadar intihar yaşandı. 3 bin TL ile esnaf hangi derdine çare bulacak. 1 buçuk milyon esnafa uygun görülen 4 buçuk milyar TL, garanti ödemeli projelere ödenen bir aylık bedel kadardır” diye konuştu.
Çelik esnafa yapılan yardımı az buldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, kabine toplantısının ardından açıkladığı esnafa destek paketine Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, başkanlığını yaptığı Kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Esnafa destek paketini açıklayan Erdoğan, esnaf ve işletmelere iki ayrı grupta bir defalık 3 ve 5 bin lira nakdi yardım yapılacağını belirterek “235 bin esnafa 5 bin TL, 1 milyon 150 bin esnafa da 3 bin lira hibe verilecek” dedi.

ESNAF HANGİ DERDİNE ÇARE BULACAK?

Erdoğan’ın açıkladığı esnafa destek paketine ilk tepki Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, “Esnaf kardeşlerimize pandemi yardımı yapılmışmış.14 ay boyunca o kadar intihar yaşandı. 3 bin TL ile esnaf hangi derdine çare bulacak. 1 buçuk milyon esnafa uygun görülen 4 buçuk milyar TL, garanti ödemeli projelere ödenen bir aylık bedel kadardır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.