Cemaat avluya sığmadı

Darıca 18.02.2015 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Cemaat avluya sığmadı

Darıca’nın sevilen,sayılan siyaset adamlarından Halil İbrahim Demir vefat etti. Demir’in cenazesi Nene Hatun Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Darıca Ak Parti Belde yönetiminde ardından ilçe yönetimlerinde görev alan Halil İbrahim Demir yaklaşık 6 aydır kanser le mücadele ediyordu. Orhan Pala, Olcay Yıldıztekin, Hakan Höbek, Tuncay Kaya, Muzaffer Bıyık isimlerinin başkanlığındaki tüm ilçe yönetimlerinde Darıca Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapan zaman zaman icra kurullarında görev alan Halil İbrahim Demir bir yerel seçim döneminde de Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevi yürütmüştü. Bundan 6 ay önce cilt kanseri teşhisi ile tadavi görmeye başlayan Halil İbrahim Demir bu mücadelesine yeni düşerek hayata veda etti. Özellikle Darıca siyaset camiasının yoğun katılımı ile gerçekleşen cenaze töreninde büyük üzüntü hakimdi. YENİLER ESKİLER BİR ARADAYDI Halil İbrahim Demir’in cenaze törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve yardımcısı Orhan Keskin, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Zafer Kılıç, Ak Partili meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, Darıca Belediyesi MHP Belediye Mecls Üyesi Turgut Aktaş, mahalleli komşuları, dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle Ak Parti’nin belde dönemlerinden itibaren kendisine yol arkadaşlığı yapan, Sezai Ata, İbrahim Pilavcı, Sait Deveci ve en yakın arkadaşı Enver Demirci Demir’nin cenazesinde hazır bulunan isimlerdi.
Darıca’nın sevilen,sayılan siyaset adamlarından Halil İbrahim Demir vefat etti. Demir’in cenazesi Nene Hatun Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Darıca Ak Parti Belde yönetiminde ardından ilçe yönetimlerinde görev alan Halil İbrahim Demir yaklaşık 6 aydır kanser le mücadele ediyordu. Orhan Pala, Olcay Yıldıztekin, Hakan Höbek, Tuncay Kaya, Muzaffer Bıyık isimlerinin başkanlığındaki tüm ilçe yönetimlerinde Darıca Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapan zaman zaman icra kurullarında görev alan Halil İbrahim Demir bir yerel seçim döneminde de Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevi yürütmüştü. Bundan 6 ay önce cilt kanseri teşhisi ile tadavi görmeye başlayan Halil İbrahim Demir bu mücadelesine yeni düşerek hayata veda etti. Özellikle Darıca siyaset camiasının yoğun katılımı ile gerçekleşen cenaze töreninde büyük üzüntü hakimdi.

YENİLER ESKİLER BİR ARADAYDI

Halil İbrahim Demir’in cenaze törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve yardımcısı Orhan Keskin, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Zafer Kılıç, Ak Partili meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, Darıca Belediyesi MHP Belediye Mecls Üyesi Turgut Aktaş, mahalleli komşuları, dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle Ak Parti’nin belde dönemlerinden itibaren kendisine yol arkadaşlığı yapan, Sezai Ata, İbrahim Pilavcı, Sait Deveci ve en yakın arkadaşı Enver Demirci Demir’nin cenazesinde hazır bulunan isimlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.