Çetinkaya; “Avrupa aşıyı bitirdi, biz helallik istiyoruz”

Siyaset 19.05.2021 - 10:10, Güncelleme: 19.05.2021 - 10:10
 

Çetinkaya; “Avrupa aşıyı bitirdi, biz helallik istiyoruz”

Çetinkaya; “Avrupa aşıyı bitirdi, biz helallik istiyoruz”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya esnafa yapılan destek paketini yeterli bulmadığını kaydetti. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, esnafa yapılan destek paketini yeterli bulmayarak önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “14 aydır zor durumda olan esnafa aylık 3 ile 5 bin TL destek veriliyor. O kadar yetersiz ve az bir rakam mı, bu rakamlar hiç kimseyi mutlu etmez, herkes mutsuz. 14 aydır perişan olan esnafa verilen destek paketine bakın. Evlere şenlik çok komik ve yetersiz, insanlar kiralarını ödeyemiyor. Elektrikleri kapanıyor. Avrupa bu işi güzel başardı. Biz ise yönetemedik ve sınıfta kaldık. Bu ülke bu esnaf bunları hak etmiyor. Bu rakamlar, bu paketler kimseyi mutlu etmedi. İnsanlar kepenk kapatıyor, insanlar intihar ediyor. Sonra salgınla bu kadar kötü yönetim gösterip başarılıyız demek çok yanlış. Esnaf bitti. Vatandaş mutsuz ve perişan halde” şeklinde konuşarak hükümete sert eleştirilerde bulundu. KENDİSİ DE KÖTÜ YÖNETTİĞİNİN FARKINDA Sözlerine devam eden Başkan Çetinkaya, “Helallik isteyen bir Cumhurbaşkanı var. Helallik çıktı bir de. Helallik isteme sen vazifeni yap. Pandemiyi yönet. İnsanlara iş ve aş ver. Kendisi de farkında kötü yönetiyor. Birden bire helallik istemesi boşuna değil. Kendisi de kötü yönettiğini kabul etmiş oldu. Alışveriş merkezleri açık, lokantalar, çorbacılar, esnaf kapalı. Neden kapalı? Alışveriş merkezinde virüs yok mu? Hiçbir kararın mantığı yok. Hiçbir kararın anlamı yok. Aşılama oranı yüzde onlarda. Avrupa bitirdi aşıyı. Biz hala helallik istiyoruz.” diyerek Erdoğan’a sert yüklendi.  
Çetinkaya; “Avrupa aşıyı bitirdi, biz helallik istiyoruz”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya esnafa yapılan destek paketini yeterli bulmadığını kaydetti. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, esnafa yapılan destek paketini yeterli bulmayarak önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “14 aydır zor durumda olan esnafa aylık 3 ile 5 bin TL destek veriliyor. O kadar yetersiz ve az bir rakam mı, bu rakamlar hiç kimseyi mutlu etmez, herkes mutsuz. 14 aydır perişan olan esnafa verilen destek paketine bakın. Evlere şenlik çok komik ve yetersiz, insanlar kiralarını ödeyemiyor. Elektrikleri kapanıyor. Avrupa bu işi güzel başardı. Biz ise yönetemedik ve sınıfta kaldık. Bu ülke bu esnaf bunları hak etmiyor. Bu rakamlar, bu paketler kimseyi mutlu etmedi. İnsanlar kepenk kapatıyor, insanlar intihar ediyor. Sonra salgınla bu kadar kötü yönetim gösterip başarılıyız demek çok yanlış. Esnaf bitti. Vatandaş mutsuz ve perişan halde” şeklinde konuşarak hükümete sert eleştirilerde bulundu.

KENDİSİ DE KÖTÜ YÖNETTİĞİNİN FARKINDA

Sözlerine devam eden Başkan Çetinkaya, “Helallik isteyen bir Cumhurbaşkanı var. Helallik çıktı bir de. Helallik isteme sen vazifeni yap. Pandemiyi yönet. İnsanlara iş ve aş ver. Kendisi de farkında kötü yönetiyor. Birden bire helallik istemesi boşuna değil. Kendisi de kötü yönettiğini kabul etmiş oldu. Alışveriş merkezleri açık, lokantalar, çorbacılar, esnaf kapalı. Neden kapalı? Alışveriş merkezinde virüs yok mu? Hiçbir kararın mantığı yok. Hiçbir kararın anlamı yok. Aşılama oranı yüzde onlarda. Avrupa bitirdi aşıyı. Biz hala helallik istiyoruz.” diyerek Erdoğan’a sert yüklendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.