19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çetinkaya’dan hükümete gündem eleştirisi

Siyaset 06.06.2021 - 11:23, Güncelleme: 06.06.2021 - 11:23
 

Çetinkaya’dan hükümete gündem eleştirisi

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya basınla bir araya geldi. Saadetli Başkanın gündeminde ekonomik tablo yer alırken hükümet kanadına sert eleştirilerde bulundu. Başkan Çetinkaya gündemin yan gündemlerle meşgul edildiğini ancak işin gerçeğinin farklı olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya sabah kahvaltısında basının karşısına geçti. Çetinkaya hükümete sert sözlerle yüklenirken eleştirilerini tek tek sıraladı. Başkan Çetinkaya, “Asıl gündem açlık sınırındaki asgari ücret. Asıl gündem kendi alanında iş bulamayan üniversite mezunları. Asıl gündem sosyal yardımlarla geçinmek zorunda kalan yüzbinlerce insanımız. Asıl gündem hayat pahalılığı ve zamlar. Asıl gündem her üç gençten birinin iş bulamaması” diyerek iktidarın yan gündemlerle vatandaşı oyaladığını ve boşa çaba sarf ettiğini kaydetti.  BU YAŞANANLAR SONA ERSİN  Sözlerini sürdüren Saadetli Başkan, “2019 meclis üyesi adaylarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek geçim ittifakı kampanyası startını verdik. Tüm Darıcalı hemşerilerimizi asıl gündem olan geçim ittifakı kampanyasında yer almaya davet ediyorum, sahaya iniyoruz, çalışmalarımıza başladık, Daha güçlü daha etkin şekilde çalışacağız. Bu yaşananların sona ermesi gerekiyor, vatandaşımız memnun değil, vatandaşımız mutsuz, gençler umutsuz, bu değişmeli” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya basınla bir araya geldi. Saadetli Başkanın gündeminde ekonomik tablo yer alırken hükümet kanadına sert eleştirilerde bulundu. Başkan Çetinkaya gündemin yan gündemlerle meşgul edildiğini ancak işin gerçeğinin farklı olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya sabah kahvaltısında basının karşısına geçti. Çetinkaya hükümete sert sözlerle yüklenirken eleştirilerini tek tek sıraladı. Başkan Çetinkaya, “Asıl gündem açlık sınırındaki asgari ücret. Asıl gündem kendi alanında iş bulamayan üniversite mezunları. Asıl gündem sosyal yardımlarla geçinmek zorunda kalan yüzbinlerce insanımız. Asıl gündem hayat pahalılığı ve zamlar. Asıl gündem her üç gençten birinin iş bulamaması” diyerek iktidarın yan gündemlerle vatandaşı oyaladığını ve boşa çaba sarf ettiğini kaydetti. 
BU YAŞANANLAR SONA ERSİN 
Sözlerini sürdüren Saadetli Başkan, “2019 meclis üyesi adaylarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek geçim ittifakı kampanyası startını verdik. Tüm Darıcalı hemşerilerimizi asıl gündem olan geçim ittifakı kampanyasında yer almaya davet ediyorum, sahaya iniyoruz, çalışmalarımıza başladık, Daha güçlü daha etkin şekilde çalışacağız. Bu yaşananların sona ermesi gerekiyor, vatandaşımız memnun değil, vatandaşımız mutsuz, gençler umutsuz, bu değişmeli” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.