Çetinkaya’dan özür çağrısı

Gündem 05.07.2021 - 13:08, Güncelleme: 05.07.2021 - 13:08
 

Çetinkaya’dan özür çağrısı

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Necmettin Erbakan’a yönelik sözleri üzerine, “Sayın Lütfü Türkkan Beye tavsiyemiz bilgilerini çek etmesi ve aynı ses tonuyla özür dilesidir” dedi.

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kanal İstanbul üzerinden hükümeti eleştirirken merhum Başbakan Necmettin Erbakan hakkında da eleştiride bulundu. Türkkan, “Hafta sonu Kanal İstanbul projesinin temelini atıyoruz diye Kuzey Marmara Otoyolu’yla ilgili eski bir projenin köprü temelini attılar. Erbakan da çok temel atardı. İş bir ara o kadar ilerledi ki boş tarlaya temeller attılar. Aradan 40 sene geçmiş, aynı hadiselerin devamı bizi üzüyor” demişti. AYNI SES TONUYLA ÖZÜR DİLEMELİ İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın sözleri üzerine Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya bir açıklama yaptı. Saadetli Çetinkaya, Türkkan’ı özür dilemeye davet etti. Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Erbakan Hocamız sanayi hamlesi başlattığı o tarihlerde bazı kesimler engellemek için kara propaganda kampanyası yaptıklarını biliyoruz muhtemelendir ki Lütfü Türkkan Beyde o kara propagandadan etkilenmiş olmalı ki o talihsiz lafları etti. Sayın Lütfü Türkkan Beye tavsiyemiz bilgilerini çek etmesi ve aynı ses tonuyla özür dilesidir.”
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Necmettin Erbakan’a yönelik sözleri üzerine, “Sayın Lütfü Türkkan Beye tavsiyemiz bilgilerini çek etmesi ve aynı ses tonuyla özür dilesidir” dedi.

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kanal İstanbul üzerinden hükümeti eleştirirken merhum Başbakan Necmettin Erbakan hakkında da eleştiride bulundu. Türkkan, “Hafta sonu Kanal İstanbul projesinin temelini atıyoruz diye Kuzey Marmara Otoyolu’yla ilgili eski bir projenin köprü temelini attılar. Erbakan da çok temel atardı. İş bir ara o kadar ilerledi ki boş tarlaya temeller attılar. Aradan 40 sene geçmiş, aynı hadiselerin devamı bizi üzüyor” demişti.

AYNI SES TONUYLA ÖZÜR DİLEMELİ

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın sözleri üzerine Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya bir açıklama yaptı. Saadetli Çetinkaya, Türkkan’ı özür dilemeye davet etti. Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Erbakan Hocamız sanayi hamlesi başlattığı o tarihlerde bazı kesimler engellemek için kara propaganda kampanyası yaptıklarını biliyoruz muhtemelendir ki Lütfü Türkkan Beyde o kara propagandadan etkilenmiş olmalı ki o talihsiz lafları etti. Sayın Lütfü Türkkan Beye tavsiyemiz bilgilerini çek etmesi ve aynı ses tonuyla özür dilesidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.