CHP Çayırova, iktidar için ilk adımı ilçe binasını değiştirerek attı

Siyaset 11.05.2021 - 09:06, Güncelleme: 11.05.2021 - 09:06
 

CHP Çayırova, iktidar için ilk adımı ilçe binasını değiştirerek attı

CHP Çayırova, iktidar için ilk adımı ilçe binasını değiştirerek attı

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı; Özgürlük Mah. M. Akif Ersoy Cad. No.107 Kat.3/13 Çayırova/Kocaeli adresine taşındı. Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler el birliği ile hem eşyaları taşıdı hem de tadilat ve temizlik işlerine destek verdi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi her koşulda her durumda Pandeminin olumsuz etkilerine rağmen çalışmalarını sürdürmeye devam edecekleri dile getirerek, “Hem Çayırova için yerelde iktidar adımını genişlettik hem de Cumhuriyet Halk Partililer adına vizyon misyonu açısından yeni bir binaya taşındık” dedi. BAYRAM ARİFESİNE YETİŞTİRİLECEK Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek, 2023 ve 2024 seçimlerinin çalışmalarının startını şimdiden vermiş oldu. İlerleyen seçim dönemlerinde atmosferin değişeceğini hem genel seçim hem de yerel seçimde iktidar yürüyüşünü hızlandıracaklarını belirten Soyluçiçek iktidar hazırlığı için yeni binasında seçim startını vermek istediğini ifade etti. Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler taşınılan binayı Ramazan Bayramı arifesinde faaliyete geçirmeye çalışılıyor.
CHP Çayırova, iktidar için ilk adımı ilçe binasını değiştirerek attı

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı; Özgürlük Mah. M. Akif Ersoy Cad. No.107 Kat.3/13 Çayırova/Kocaeli adresine taşındı. Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler el birliği ile hem eşyaları taşıdı hem de tadilat ve temizlik işlerine destek verdi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi her koşulda her durumda Pandeminin olumsuz etkilerine rağmen çalışmalarını sürdürmeye devam edecekleri dile getirerek, “Hem Çayırova için yerelde iktidar adımını genişlettik hem de Cumhuriyet Halk Partililer adına vizyon misyonu açısından yeni bir binaya taşındık” dedi.

BAYRAM ARİFESİNE YETİŞTİRİLECEK

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek, 2023 ve 2024 seçimlerinin çalışmalarının startını şimdiden vermiş oldu. İlerleyen seçim dönemlerinde atmosferin değişeceğini hem genel seçim hem de yerel seçimde iktidar yürüyüşünü hızlandıracaklarını belirten Soyluçiçek iktidar hazırlığı için yeni binasında seçim startını vermek istediğini ifade etti. Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler taşınılan binayı Ramazan Bayramı arifesinde faaliyete geçirmeye çalışılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.