CHP Çayırova üyelere ağırlık verdi!

Siyaset 08.06.2021 - 10:25, Güncelleme: 08.06.2021 - 10:25
 

CHP Çayırova üyelere ağırlık verdi!

CHP Çayırova, ailesi gitgide genişliyor. Yeni yerine taşınmasının ardından çalışmalara ağırlık veren CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, yeni üyeleri partiye kazandırıyor.

CHP Çayırova’ya katılımlar devam ediyor. Yeni ilçe binasına taşıyarak rüştünü arttıran Cihan Soyluçiçek’in başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına yeni üye katılımları devam ediyor. Partiye olan ilgi her geçen gün daha da artarken bu durum en çok da İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i sevindiriyor. GENÇLER VE KADINLAR İLGİ GÖSTERİYOR Başkan Soyluçiçek yaptığı açıklamada “Partimiz yeni yerinde iktidara giden bütün yollar açtı partiye katılımlar devam ediyor. Yeni üyeler bizlere güç veriyor.  Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin diyorum halkın iktidarı ile tanışacak Çayırova” ifadelerini kullandı. CHP Çayırova’ya özellikle kadınların üye olduğu gözlemlenirken gençlerin de partiye olan ilgi ve alakaları bir hayli üst seviyede olması dikkatten kaçmıyor.
CHP Çayırova, ailesi gitgide genişliyor. Yeni yerine taşınmasının ardından çalışmalara ağırlık veren CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, yeni üyeleri partiye kazandırıyor.

CHP Çayırova’ya katılımlar devam ediyor. Yeni ilçe binasına taşıyarak rüştünü arttıran Cihan Soyluçiçek’in başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına yeni üye katılımları devam ediyor. Partiye olan ilgi her geçen gün daha da artarken bu durum en çok da İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i sevindiriyor.

GENÇLER VE KADINLAR İLGİ GÖSTERİYOR

Başkan Soyluçiçek yaptığı açıklamada “Partimiz yeni yerinde iktidara giden bütün yollar açtı partiye katılımlar devam ediyor. Yeni üyeler bizlere güç veriyor.  Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin diyorum halkın iktidarı ile tanışacak Çayırova” ifadelerini kullandı. CHP Çayırova’ya özellikle kadınların üye olduğu gözlemlenirken gençlerin de partiye olan ilgi ve alakaları bir hayli üst seviyede olması dikkatten kaçmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.