19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Çayırova’dan esnafa ziyaret!

Siyaset 24.07.2021 - 14:58, Güncelleme: 24.07.2021 - 14:58
 

CHP Çayırova’dan esnafa ziyaret!

CHP Çayırova’dan esnafa ziyaret!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ev yemekleri yapan esnafı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Esnafın pandemide zor bir dönemden geçtiğini ve birçok iş yerinin kapatıldığına dikkat çeken Başkan Soyluçiçek, yine de son gücüyle yeni yer açan esnafın olduğunu belirtti. CHP’li Soyluçiçek o yeni yerlerden olan ve ev yemekleri yapan bir esnafı ziyaret etti. “ESNAFIMIZIN BİR AN ÖNCE DÜZLÜĞE ÇIKMASINI DİLİYORUM” Başkan Soyluçiçek, “Pandemi döneminde zor şartlara rağmen yeni açılan Güven Ev Yemekleri Lokantasını ziyaret ederek güzel bir çorbasını içtik. Kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Zor zamanlarda ticaret yapmak herkesin harcı değil. İş yerlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve bütün esnafımızın bu zor günlerden bir an önce düzlüğe çıkmasını diliyorum” dedi.
CHP Çayırova’dan esnafa ziyaret!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ev yemekleri yapan esnafı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Esnafın pandemide zor bir dönemden geçtiğini ve birçok iş yerinin kapatıldığına dikkat çeken Başkan Soyluçiçek, yine de son gücüyle yeni yer açan esnafın olduğunu belirtti. CHP’li Soyluçiçek o yeni yerlerden olan ve ev yemekleri yapan bir esnafı ziyaret etti.

“ESNAFIMIZIN BİR AN ÖNCE DÜZLÜĞE ÇIKMASINI DİLİYORUM”

Başkan Soyluçiçek, “Pandemi döneminde zor şartlara rağmen yeni açılan Güven Ev Yemekleri Lokantasını ziyaret ederek güzel bir çorbasını içtik. Kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Zor zamanlarda ticaret yapmak herkesin harcı değil. İş yerlerinin kendilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve bütün esnafımızın bu zor günlerden bir an önce düzlüğe çıkmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.