19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Çayırova’dan ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesi

Siyaset 28.09.2021 - 13:48, Güncelleme: 28.09.2021 - 13:48
 

CHP Çayırova’dan ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesi

CHP Çayırova’dan ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesi

CHP Çayırova yönetimi eğitim kurulu engelli bir çocuğun derdine derman oldu. Proje ile ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek; “CHP Çayırova İlçe Eğitim Kurulu olarak, bundan yaklaşık 4 ay önce başlamış olduğumuz ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesinin ilk adımını sonlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Proje kapsamında ‘SEREPAL PLASİ’ (CP) hastalığı olan Meleğimiz ve ailesiyle tanıştık. Projemizin başlarında tanışmış olduğumuz adı gibi güzel olan meleğimizin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamaya ve yaşam kalitesini arttırmaya gayret gösterdik. Meleğimizin ve ailesinin faydalanamadığı ve hakkı olan devlet desteklerine almasına, yaşam kalitesini arttıracak özel araç gereç ve ekipmanların sağlanmasına destek olmaya çalıştık” ÇAYIROVALILAR MELEK’E KAYITSIZ KALMADI “Meleğimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan askılı sandalyeyi fark ettik ve temin etmek için girişimlere başladık. Bu süre zarfında bizim bu sandalyeyi meleğimize temin etme çabalarımızı duyan çok değerli Çayırova’nın gençleri ve hayırseverler kayıtsız kalmayıp yüksek maliyetli sandalyenin ücretini bir araya getirip meleğimize destek oldu. Şimdi buradan, bu vatandaşlarımıza ulaşmamıza bizlere çok yardımcı olan başta Marmara Engelliler Derneği Başkanımız Sevgili Memiş Özdemir’e Çayırova’nın gençlerine ve hayırseverlere çok teşekkür ederiz. Biz Cumhuriyet Halk partililer olarak aracı almanın ve Melek’in ihtiyacı olan sandalyeyi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı..
CHP Çayırova’dan ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesi

CHP Çayırova yönetimi eğitim kurulu engelli bir çocuğun derdine derman oldu. Proje ile ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek; “CHP Çayırova İlçe Eğitim Kurulu olarak, bundan yaklaşık 4 ay önce başlamış olduğumuz ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesinin ilk adımını sonlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Proje kapsamında ‘SEREPAL PLASİ’ (CP) hastalığı olan Meleğimiz ve ailesiyle tanıştık. Projemizin başlarında tanışmış olduğumuz adı gibi güzel olan meleğimizin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamaya ve yaşam kalitesini arttırmaya gayret gösterdik. Meleğimizin ve ailesinin faydalanamadığı ve hakkı olan devlet desteklerine almasına, yaşam kalitesini arttıracak özel araç gereç ve ekipmanların sağlanmasına destek olmaya çalıştık”

ÇAYIROVALILAR MELEK’E KAYITSIZ KALMADI

“Meleğimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan askılı sandalyeyi fark ettik ve temin etmek için girişimlere başladık. Bu süre zarfında bizim bu sandalyeyi meleğimize temin etme çabalarımızı duyan çok değerli Çayırova’nın gençleri ve hayırseverler kayıtsız kalmayıp yüksek maliyetli sandalyenin ücretini bir araya getirip meleğimize destek oldu. Şimdi buradan, bu vatandaşlarımıza ulaşmamıza bizlere çok yardımcı olan başta Marmara Engelliler Derneği Başkanımız Sevgili Memiş Özdemir’e Çayırova’nın gençlerine ve hayırseverlere çok teşekkür ederiz. Biz Cumhuriyet Halk partililer olarak aracı almanın ve Melek’in ihtiyacı olan sandalyeyi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.