19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca, okullar için sahaya indi!

Siyaset 07.10.2021 - 15:31, Güncelleme: 07.10.2021 - 15:31
 

CHP Darıca, okullar için sahaya indi!

CHP Darıca, okullar için sahaya indi!

Darıca Belediyesi CHP Meclis üyeleri ve Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda yer alan Ayhan Şen ve Göknur Bektaş, Darıca’da bulunan okulları gezerek pandemide alınan tedbirleri yerinde incelemek için sahaya indi. Darıca Belediyesi CHP Meclis ve Çevre ile Sağlık Komisyonu’nda üyesi olan Ayhan Şen ve Göknur Bektaş, pandemide alınan tedbirleri yerinde incelemek için Darıca’da bulunan okullara gitti. Ziyaretlerde okulları yakından inceleme fırsatı bulan ve çocukların sağlıkları tehlikeye atılmasın diye hijyen ve temizlik kontrolü yapan Şen ve Bektaş, eğitimciler ve temizlik personelleriyle de bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. “SORUNLARI TESPİT EDİP, KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ” Ziyaretlerde okul müdürleriyle de istişarelerde bulunan Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi Ayhan Şen, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Çevre ve Sağlık Komisyonu olarak okullarımızı gezerek pandemide alınan tedbirler yeterli olup olmadığını, okullarımızın başlıca sorunlarının neler olduğunu yerinde tespit etme fırsatı bulduk. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra tespit ettiğimi konuları ilk önce Darıca Belediyesi ve kamuoyunda paylaşacağım. Çevre sağlığı ile alakalı sorunları olan veya tespit ettiklerinizi yoruma yazarak bildirmeniz önemle rica olunur” ifadelerini kullandı.
CHP Darıca, okullar için sahaya indi!

Darıca Belediyesi CHP Meclis üyeleri ve Çevre ve Sağlık Komisyonu’nda yer alan Ayhan Şen ve Göknur Bektaş, Darıca’da bulunan okulları gezerek pandemide alınan tedbirleri yerinde incelemek için sahaya indi.

Darıca Belediyesi CHP Meclis ve Çevre ile Sağlık Komisyonu’nda üyesi olan Ayhan Şen ve Göknur Bektaş, pandemide alınan tedbirleri yerinde incelemek için Darıca’da bulunan okullara gitti. Ziyaretlerde okulları yakından inceleme fırsatı bulan ve çocukların sağlıkları tehlikeye atılmasın diye hijyen ve temizlik kontrolü yapan Şen ve Bektaş, eğitimciler ve temizlik personelleriyle de bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

“SORUNLARI TESPİT EDİP, KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ”

Ziyaretlerde okul müdürleriyle de istişarelerde bulunan Darıca Belediyesi CHP Meclis üyesi Ayhan Şen, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Çevre ve Sağlık Komisyonu olarak okullarımızı gezerek pandemide alınan tedbirler yeterli olup olmadığını, okullarımızın başlıca sorunlarının neler olduğunu yerinde tespit etme fırsatı bulduk. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra tespit ettiğimi konuları ilk önce Darıca Belediyesi ve kamuoyunda paylaşacağım. Çevre sağlığı ile alakalı sorunları olan veya tespit ettiklerinizi yoruma yazarak bildirmeniz önemle rica olunur” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.