CHP Darıca, Sinoplulara gitti!

Siyaset 11.10.2021 - 14:55, Güncelleme: 11.10.2021 - 15:02
 

CHP Darıca, Sinoplulara gitti!

CHP Darıca, Sinoplulara gitti!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yöre dernek ziyaretlerine Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti. CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri önceki gün Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk ve dernek yöneticileri ile dernek üyeleri hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk, “Derneğimizi ziyaret eden CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Turgut Öztürk’ün ardından konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bizleri misafir olarak kabul eden Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk nezdinde tüm Sinoplulara teşekkür ediyorum. Yöre derneklerimizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor hem de yaşanan sorun ve sıkıntılarınızı dinlemek istiyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk’e fincan takımı ve kahve hediye etti.
CHP Darıca, Sinoplulara gitti!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş yöre dernek ziyaretlerine Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti.

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri önceki gün Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk ve dernek yöneticileri ile dernek üyeleri hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk, “Derneğimizi ziyaret eden CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Turgut Öztürk’ün ardından konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Bizleri misafir olarak kabul eden Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk nezdinde tüm Sinoplulara teşekkür ediyorum. Yöre derneklerimizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor hem de yaşanan sorun ve sıkıntılarınızı dinlemek istiyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş Darıca Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Öztürk’e fincan takımı ve kahve hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.