19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca ve Çayırova, Uğur Mumcu'yu anacak!

Siyaset 22.01.2021 - 15:30, Güncelleme: 22.01.2021 - 15:30
 

CHP Darıca ve Çayırova, Uğur Mumcu'yu anacak!

24 Ocak 1993'te evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giderek yaşamını yitiren Araştırmacı, Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu, CHP Çayırova ve Darıca İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştireceği online programlarla anılacak.

Türk basın tarihinin en cesur gazetecilerinden olan Uğur Mumcu, 28 yıl önce 24 Ocak 1993 yılında bombalı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Türkiye’nin hain saldırılarda kaybettiği değerlerden olan Gazeteci Uğur Mumcu, CHP Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek online programı ile anılacak. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın her yıl geleneksel hale getirdiği Uğur Mumcu’yu anma töreni, bu yıl pandemi dolayısıyla online olarak gerçekleştirilecek. Gazeteci/Yazar Barış Yakardaş ve CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem’in konuk olacağı anma etkinliği 24 Ocak Pazar günü saat 20.00’da Facebook’tan canlı yayınlanacak. UĞUR MUMCU, DARICA’DA ANILIYOR Öte yandan CHP Darıca İlçe Örgütü de, duayen Gazeteci merhum Uğur Mumcu’yu anacak. CHP Çayırova’nın anma programının ardından CHP Darıca’nın anma programına katılacak olan Gazeteci Deniz Seyrek ilçe örgütünün facebook hesabından yayınlanacak programla 24 Ocak Pazar günü saat 21.00’da başlayacak.  
24 Ocak 1993'te evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giderek yaşamını yitiren Araştırmacı, Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu, CHP Çayırova ve Darıca İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştireceği online programlarla anılacak.

Türk basın tarihinin en cesur gazetecilerinden olan Uğur Mumcu, 28 yıl önce 24 Ocak 1993 yılında bombalı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Türkiye’nin hain saldırılarda kaybettiği değerlerden olan Gazeteci Uğur Mumcu, CHP Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek online programı ile anılacak. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın her yıl geleneksel hale getirdiği Uğur Mumcu’yu anma töreni, bu yıl pandemi dolayısıyla online olarak gerçekleştirilecek. Gazeteci/Yazar Barış Yakardaş ve CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem’in konuk olacağı anma etkinliği 24 Ocak Pazar günü saat 20.00’da Facebook’tan canlı yayınlanacak.

UĞUR MUMCU, DARICA’DA ANILIYOR

Öte yandan CHP Darıca İlçe Örgütü de, duayen Gazeteci merhum Uğur Mumcu’yu anacak. CHP Çayırova’nın anma programının ardından CHP Darıca’nın anma programına katılacak olan Gazeteci Deniz Seyrek ilçe örgütünün facebook hesabından yayınlanacak programla 24 Ocak Pazar günü saat 21.00’da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.