CHP Gebze sahayı bırakmıyor

Siyaset 07.07.2021 - 11:44, Güncelleme: 07.07.2021 - 11:44
 

CHP Gebze sahayı bırakmıyor

CHP Gebze sahayı bırakmıyor

Normalleşme sürecinin ardından Gebze’de sahaya tam kadro inen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kirazpınar Mahallesi’ne giderek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. CHP Gebze İlçe Bakanı Gökhan Orhan, ‘Gebze’de çalmadık kapı bırakmayacağız’ ilkesi ile çıktığı yolda son durağı Kirazpınar Mahallesi oldu. Kirazpınar Mahallesi’nde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, sorunlara çözüm üreteceklerini dile getirdi. HEMŞERİLERİMİZİ DİNLEDİK Gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretleri ile ilgili bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz Kirazpınar Mahallesi 3 Küme Evler oldu. İşgalci gözü ile bakılan hak mağduru hemşerilerimizi dinledik ÇÖZÜM ÜRETMEYİ İLKE EDİNDİK Kirazpınar Gümüşhane’liler Mahallesinde kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik.”
CHP Gebze sahayı bırakmıyor

Normalleşme sürecinin ardından Gebze’de sahaya tam kadro inen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kirazpınar Mahallesi’ne giderek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

CHP Gebze İlçe Bakanı Gökhan Orhan, ‘Gebze’de çalmadık kapı bırakmayacağız’ ilkesi ile çıktığı yolda son durağı Kirazpınar Mahallesi oldu. Kirazpınar Mahallesi’nde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, sorunlara çözüm üreteceklerini dile getirdi.

HEMŞERİLERİMİZİ DİNLEDİK

Gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretleri ile ilgili bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz Kirazpınar Mahallesi 3 Küme Evler oldu. İşgalci gözü ile bakılan hak mağduru hemşerilerimizi dinledik

ÇÖZÜM ÜRETMEYİ İLKE EDİNDİK

Kirazpınar Gümüşhane’liler Mahallesinde kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.