GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP Gebze, tüm mahallelere gidiyor

Siyaset 17.06.2021 - 17:24, Güncelleme: 17.06.2021 - 17:24
 

CHP Gebze, tüm mahallelere gidiyor

CHP Gebze, tüm mahallelere gidiyor

Mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Gebze bu defa İnönü ve Gaziler Mahallesi’ne konuk olarak seçim çalışması ve mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Mahallelilerle bir araya gelen CHP heyeti, sorunları tespit ederek çözümü noktasında harekete geçmek için kolları sıvarken gerçekleşen mahalleliler tarafından büyük ilgi gördü. Geçen hafta başlattığı mahalle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gebze’nin bu defaki durağı Gebze İnönü ve Gaziler Mahallesi oldu. Gökhan Orhan başkanlığında mahallelere giden partililer, burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin de katıldığı program güzel görüntülere sahne olurken büyük ilgi gördü. CHP Gebzeliler, mahallenin temel sıkıntılarını ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. GÖKHAN ORHAN; SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ Bir açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi "çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el" bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz İnönü ve Gaziler Mahallesin'deydik Mahallesindeydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.  Birim başkanımız Sn. Murat Akçay, Hüseyin Aşcı ve yönetimlerine kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz.  Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” şeklinde konuştu.
CHP Gebze, tüm mahallelere gidiyor

Mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Gebze bu defa İnönü ve Gaziler Mahallesi’ne konuk olarak seçim çalışması ve mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Mahallelilerle bir araya gelen CHP heyeti, sorunları tespit ederek çözümü noktasında harekete geçmek için kolları sıvarken gerçekleşen mahalleliler tarafından büyük ilgi gördü.

Geçen hafta başlattığı mahalle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gebze’nin bu defaki durağı Gebze İnönü ve Gaziler Mahallesi oldu. Gökhan Orhan başkanlığında mahallelere giden partililer, burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin de katıldığı program güzel görüntülere sahne olurken büyük ilgi gördü. CHP Gebzeliler, mahallenin temel sıkıntılarını ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler.

GÖKHAN ORHAN; SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Bir açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi "çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el" bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz İnönü ve Gaziler Mahallesin'deydik Mahallesindeydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.  Birim başkanımız Sn. Murat Akçay, Hüseyin Aşcı ve yönetimlerine kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz.  Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik” şeklinde konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.