CHP Kocaeli, Çayırova’da canlarla oruç açtı

Siyaset 20.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 20.08.2021 - 11:46
 

CHP Kocaeli, Çayırova’da canlarla oruç açtı

CHP Kocaeli, Çayırova’da canlarla oruç açtı

CHP Kocaeli Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde canlarla oruç açtı. CHP Kocaeli İl Başkan Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde oruç açma lokmasına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Muharrem ayı dolayısı ile Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde oruç açma lokmasına katıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri bir araya geldikleri Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez ve vatandaşlarla oruç açtı. CANLARA TEŞEKKÜR Oruç açma sonrasında Cemevi bahçesinde Çayırovalı canlarla sohbet eden Başkan Yıldızlı ve partililer, vatandaşların yaşadıkları bölgeye ait görüş ve taleplerini dinledi. Kendilerini konuk ederek lokmalarını paylaştıkları için Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez’in nezdinde tüm canlara teşekkür eden Başkan Yıldızlı, “Yas-ı Matem’de tutulan tüm oruçların ve edilen duaların tüm insanlık için kabul olmasını diliyorum” diye konuştu.
CHP Kocaeli, Çayırova’da canlarla oruç açtı

CHP Kocaeli Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde canlarla oruç açtı. CHP Kocaeli İl Başkan Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde oruç açma lokmasına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Muharrem ayı dolayısı ile Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde oruç açma lokmasına katıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri bir araya geldikleri Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez ve vatandaşlarla oruç açtı.

CANLARA TEŞEKKÜR

Oruç açma sonrasında Cemevi bahçesinde Çayırovalı canlarla sohbet eden Başkan Yıldızlı ve partililer, vatandaşların yaşadıkları bölgeye ait görüş ve taleplerini dinledi. Kendilerini konuk ederek lokmalarını paylaştıkları için Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez’in nezdinde tüm canlara teşekkür eden Başkan Yıldızlı, “Yas-ı Matem’de tutulan tüm oruçların ve edilen duaların tüm insanlık için kabul olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.