CHP KOCAELİ REKLAM PANOLARINI DONATTI

Siyaset 13.04.2021 - 12:17, Güncelleme: 13.04.2021 - 12:17
 

CHP KOCAELİ REKLAM PANOLARINI DONATTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Kocaeli’nde reklam panolarına ‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri asıldı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde CHP’nin reklam panolarına verdiği ‘128 milyar dolar nerede?’ afişlerinin toplatılmasının ardından Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatılması Türkiye’nin gündemine oturdu. Vatandaşlar Twitter ve Facebook paylaşımlarıyla 128 milyar doların akıbetini sordu. CHP’li belediyelerin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Türkiye genelinde pankart ve billboardlara ‘128 milyar dolar nerede’ sorusunu asıldı.  SORU ÇOK NET VE BASİT  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Kocaeli’nde reklam panolarına ‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri asıldı. Gece boyu Kocaeli’ni ‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri ile donattıklarını söyleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Soru çok net ve basit; 128 milyar dolar nerede?” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Kocaeli’nde reklam panolarına ‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri asıldı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde CHP’nin reklam panolarına verdiği ‘128 milyar dolar nerede?’ afişlerinin toplatılmasının ardından Cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatılması Türkiye’nin gündemine oturdu. Vatandaşlar Twitter ve Facebook paylaşımlarıyla 128 milyar doların akıbetini sordu. CHP’li belediyelerin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Türkiye genelinde pankart ve billboardlara ‘128 milyar dolar nerede’ sorusunu asıldı. 


SORU ÇOK NET VE BASİT 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Kocaeli’nde reklam panolarına ‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri asıldı. Gece boyu Kocaeli’ni ‘128 milyar dolar nerede?’ afişleri ile donattıklarını söyleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Soru çok net ve basit; 128 milyar dolar nerede?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.