CHP, mahalle temsilcileri toplantılarına başladı

Siyaset 11.06.2022 - 11:11, Güncelleme: 11.06.2022 - 11:11
 

CHP, mahalle temsilcileri toplantılarına başladı

CHP, mahalle temsilcileri toplantılarına başladı

CHP Kocaeli İl Örgütü, iktidar yürüyüşünün temel taşını oluşturan mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek örgütlenme planlarının oluşturulduğu toplantılara İzmit’ten başladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe yönetimi ve partinin İzmit’teki mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantı il binasında gerçekleştirildi.  CHP Kocaeli Başkanı Harun Özgür Yıldızlı;  “Bildiğiniz üzere henüz yeni geride bıraktığımız pandemi dönemiyle daha önce hiç karşı karşıya kalmamıştık. Buna rağmen tüm kademelerimizle büyük bir efor ile çalıştık. Ekonomik buhranın yanı sıra hakkın, hukukun adaletin kalmadığı bir ortama halkımız terk edildi. Halkın sesi olmak için sürekli olarak tüm bölgelerde saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  
CHP, mahalle temsilcileri toplantılarına başladı

CHP Kocaeli İl Örgütü, iktidar yürüyüşünün temel taşını oluşturan mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek örgütlenme planlarının oluşturulduğu toplantılara İzmit’ten başladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe yönetimi ve partinin İzmit’teki mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantı il binasında gerçekleştirildi. 

CHP Kocaeli Başkanı Harun Özgür Yıldızlı;  “Bildiğiniz üzere henüz yeni geride bıraktığımız pandemi dönemiyle daha önce hiç karşı karşıya kalmamıştık. Buna rağmen tüm kademelerimizle büyük bir efor ile çalıştık. Ekonomik buhranın yanı sıra hakkın, hukukun adaletin kalmadığı bir ortama halkımız terk edildi. Halkın sesi olmak için sürekli olarak tüm bölgelerde saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.