CHP’den Özel Kalem Müdürü’ne teşekkür

Siyaset 02.06.2021 - 12:09, Güncelleme: 02.06.2021 - 12:09
 

CHP’den Özel Kalem Müdürü’ne teşekkür

CHP’den Özel Kalem Müdürü’ne teşekkür

Darıca Belediyesi’nin dün gerçekleşen Haziran ayı meclis toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’ndan Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne tebrik geldi. Birçok belediyenin eleştiri aldığı en önemli birim müdürlüğü olarak bilinen Özel Kalem için, CHP kanadından teşekkür gelmesi kamuoyunda taktir topladı. CHP’Lİ SARITOPRAK: BAŞARI ORANIMIZ %88’DİR 2020 yılı kesin hesabının görüşüldüğü mecliste belediye harcamaları gündeme gelirken CHP adına söz alan Plan Bütçe Komisyon üyesi Özkan Sarıtoprak yaptığı konuşmasında  “2019’da bütçenin %68’i harcanmıştı. Geçtiğimiz yıl bu bütçenin %90’ların üzerine çıkması halinde sizlere Darıca halkı adına ve CHP adına teşekkür edeceğimizi söylemiştik. 2020 yılı gelir bütçesinde ise bu oran %96’ların üzerinde, gerçekleşen gelir oranımız 162 milyon 866 bin 960 TL’dir. Söylemiş olduğumuz sözlerimizin arkasında durarak sizlere teşekkür ediyoruz. 2020 yılı kesin hesap gider cetveli 148 milyon 663 bin 602 TL dir. Yani başarı oranımız %88’dir” dedi. CHP Grubu Plan Bütçe Komisyon üyesi Özkan Sarıtoprak, Özel Kalem Müdürlüğü’nün Darıca Belediyesi’ni 821 bin TL kâra geçirdiğinin altını çizdi.   ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR  CHP’li Sarıtoprak konuşmasının devamında, “Bir diğer önemli gider bütçesi de Özel Kalem Müdürlüğü giderleridir. Burada bir sözü söylemek istiyorum. “Yiğidi öldür ama hakkını ver” Bir belediye başkanının Özel Kalem Müdürlüğü’nün bütçesinin istikrarlı ve tutarlı olması bizi hayal kırıklığına uğrattı. 2019 yılında Özel Kalem Müdürlüğü’nün giderlerinin toplamı temsil ve ağırlama dahil 1 milyon 870 bin TL’dir. 2020 yılını incelediğimizde 1 milyon 049 bin TL’ye düşmüştür. İşsizliğin, yoksulluğun ve çaresizliğin arttığı ülkemizde Darıca Belediyesi’nin Özel Kalem Müdürünün bütçesi 821 bin TL belediyeyi kara sokmuş ve kazanç sağlamıştır. Biz CHP’li meclis üyeleri olarak Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürünü performansı için tebrik ve teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
CHP’den Özel Kalem Müdürü’ne teşekkür

Darıca Belediyesi’nin dün gerçekleşen Haziran ayı meclis toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu’ndan Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne tebrik geldi. Birçok belediyenin eleştiri aldığı en önemli birim müdürlüğü olarak bilinen Özel Kalem için, CHP kanadından teşekkür gelmesi kamuoyunda taktir topladı.

CHP’Lİ SARITOPRAK: BAŞARI ORANIMIZ %88’DİR

2020 yılı kesin hesabının görüşüldüğü mecliste belediye harcamaları gündeme gelirken CHP adına söz alan Plan Bütçe Komisyon üyesi Özkan Sarıtoprak yaptığı konuşmasında  “2019’da bütçenin %68’i harcanmıştı. Geçtiğimiz yıl bu bütçenin %90’ların üzerine çıkması halinde sizlere Darıca halkı adına ve CHP adına teşekkür edeceğimizi söylemiştik. 2020 yılı gelir bütçesinde ise bu oran %96’ların üzerinde, gerçekleşen gelir oranımız 162 milyon 866 bin 960 TL’dir. Söylemiş olduğumuz sözlerimizin arkasında durarak sizlere teşekkür ediyoruz. 2020 yılı kesin hesap gider cetveli 148 milyon 663 bin 602 TL dir. Yani başarı oranımız %88’dir” dedi.

CHP Grubu Plan Bütçe Komisyon üyesi Özkan Sarıtoprak, Özel Kalem Müdürlüğü’nün Darıca Belediyesi’ni 821 bin TL kâra geçirdiğinin altını çizdi.

 

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR 

CHP’li Sarıtoprak konuşmasının devamında, “Bir diğer önemli gider bütçesi de Özel Kalem Müdürlüğü giderleridir. Burada bir sözü söylemek istiyorum. “Yiğidi öldür ama hakkını ver” Bir belediye başkanının Özel Kalem Müdürlüğü’nün bütçesinin istikrarlı ve tutarlı olması bizi hayal kırıklığına uğrattı. 2019 yılında Özel Kalem Müdürlüğü’nün giderlerinin toplamı temsil ve ağırlama dahil 1 milyon 870 bin TL’dir. 2020 yılını incelediğimizde 1 milyon 049 bin TL’ye düşmüştür. İşsizliğin, yoksulluğun ve çaresizliğin arttığı ülkemizde Darıca Belediyesi’nin Özel Kalem Müdürünün bütçesi 821 bin TL belediyeyi kara sokmuş ve kazanç sağlamıştır. Biz CHP’li meclis üyeleri olarak Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürünü performansı için tebrik ve teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.