CHP’li Ağaç çıldırdı(!)

Çayırova 18.01.2021 - 17:47, Güncelleme: 18.01.2021 - 17:50
 

CHP’li Ağaç çıldırdı(!)

CHP’li Ağaç çıldırdı(!)

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Ağaç, kar yağışındaki kesintilere sert sözlerle tepki gösterdi. Yağan kar yağışı sonrasında Çayırova’da uzun süre elektriklerin kesilmesi tepkilere neden olurken bir tepki de Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Ağaç’tan geldi. Meclis Üyesi Ağaç, yetkilileri adeta topa tutarak elektriklerin kesilmesi ve vatandaşların uzun süre elektriksiz kalarak üşümesi sonrasında sert sözler sarf etti. MECLİS ÜYESİ TOPA TUTTU Kesintiyi rezalet olarak nitelendiren Meclis Üyesi Ağaç, “Tam bir rezalet, beceriksizler” ifadesini kullanırken oldukça sert ve sitemkar sözler sarf etti. Ağaç sözlerinin devamında “Bu karın geleceği tarih belli, birçok vatandaş ısınma ihtiyacını doğalgaz ile karşılamakta, ilgili kurumlardan cevap anlamamak da ayrı bir sıkıntı... Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun” derken yetkilileri görevlerini yapmaya ve sorumluluk almaya çağırarak büyük tepki gösterdi.
CHP’li Ağaç çıldırdı(!)

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Ağaç, kar yağışındaki kesintilere sert sözlerle tepki gösterdi.

Yağan kar yağışı sonrasında Çayırova’da uzun süre elektriklerin kesilmesi tepkilere neden olurken bir tepki de Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Ağaç’tan geldi. Meclis Üyesi Ağaç, yetkilileri adeta topa tutarak elektriklerin kesilmesi ve vatandaşların uzun süre elektriksiz kalarak üşümesi sonrasında sert sözler sarf etti.

MECLİS ÜYESİ TOPA TUTTU

Kesintiyi rezalet olarak nitelendiren Meclis Üyesi Ağaç, “Tam bir rezalet, beceriksizler” ifadesini kullanırken oldukça sert ve sitemkar sözler sarf etti. Ağaç sözlerinin devamında “Bu karın geleceği tarih belli, birçok vatandaş ısınma ihtiyacını doğalgaz ile karşılamakta, ilgili kurumlardan cevap anlamamak da ayrı bir sıkıntı... Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun” derken yetkilileri görevlerini yapmaya ve sorumluluk almaya çağırarak büyük tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.