19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Durulmuş’tan Kılıçdaroğlu’na tam destek!

Siyaset 27.05.2021 - 09:55, Güncelleme: 27.05.2021 - 09:55
 

CHP’li Durulmuş’tan Kılıçdaroğlu’na tam destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çağrısında bulunmasının ardından bölgemiz siyasetçileri de Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Kılıçdaroğlu’na destek veren isimlerden biri de Arzu Durulmuş oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çağrısında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun çağrısının ardından bölgemizin başarılı siyasetçilerinden CHP’li Arzu Durulmuş da sosyal medya hesabından açıklama yaparak tam destek verdi. “BİZ DE HAZIRIZ” CHP’li Durulmuş sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak, ailemle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş, emek vermiş,  Cumhuriyet Halk Partisi'nin bölgemde ve genelde iktidar olmasını isteyen eşime söz vermiş biri olarak, ailemle birlikte biz de hazırız. Yolumuz açık olsun Sayın Genel Başkanım” ifadelerini kullanarak erken seçim isteyen Kılıçdaroğlu’na tam destek veren isimlerden birisi oldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çağrısında bulunmasının ardından bölgemiz siyasetçileri de Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Kılıçdaroğlu’na destek veren isimlerden biri de Arzu Durulmuş oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim çağrısında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun çağrısının ardından bölgemizin başarılı siyasetçilerinden CHP’li Arzu Durulmuş da sosyal medya hesabından açıklama yaparak tam destek verdi.

“BİZ DE HAZIRIZ”

CHP’li Durulmuş sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak, ailemle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş, emek vermiş,  Cumhuriyet Halk Partisi'nin bölgemde ve genelde iktidar olmasını isteyen eşime söz vermiş biri olarak, ailemle birlikte biz de hazırız. Yolumuz açık olsun Sayın Genel Başkanım” ifadelerini kullanarak erken seçim isteyen Kılıçdaroğlu’na tam destek veren isimlerden birisi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.