CHP’li meclis üyesi Şen’in oğlu dünya evine girdi

Gündem 01.08.2021 - 11:58, Güncelleme: 01.08.2021 - 11:58
 

CHP’li meclis üyesi Şen’in oğlu dünya evine girdi

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve İş İnsanı Ayhan Şen ile Meltem Şen’in oğlu Azer Şen, muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Semiha ve Sebahattin Polat'ın biricik kızları Leyla Şen ile birleştirdi.

Gebze Muallimköy, Delta Otel Life Düğün Bahçesi’nde yapılan törende genç çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. Meltem ve Ayhan Şen’in konuklarını kapıda karşıladığı düğüne, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, meclis üyeleri, Oltulular Federasyonu Genel Başkanı İsrafil Kamacı, Darıca Diyarbakırlılar Derneği Başkanı İlhamı Sarıtoprak ve çok sayıda davetli katıldı. NİKAHI MUZAFFER BIYIK KIYDI Mutlulukları gözlerinden okunan Leyla ve Azer Şen çiftinin nikahını kıyan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, damat bey ve gelin hanımın bir birlerine çok yakıştığını söyleyerek, mutluluklarının daim olmasını diledi. Anne ve babalarının sözünden çıkmamaları gerektiğini de hatırlatan Başkan Bıyık, onların hayır dualarını almalarını istedi. Nikah cüzdanını gelin hanıma teslim etmeden önce bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise, yeni çifte mutluluklar dilerken, çok çocuk değil faydalı çocuk dünyaya getirmelerini istedi. GÖNLÜNCE EĞLENDİLER Dünya evine giren genç çiftin nikah şahitliğini ise, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ve Darıca Diyarbakırlılar Derneği Başkanı İlhamı Sarıtoprak yaptı. Tören, sanatçı Çoban Ali’nin söylediği türkülerle halay çeken, orkestranın şarkılarıyla göbek atan konukların geç saatlere kadar varan eğlencesinin ardından sona erdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve İş İnsanı Ayhan Şen ile Meltem Şen’in oğlu Azer Şen, muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Semiha ve Sebahattin Polat'ın biricik kızları Leyla Şen ile birleştirdi.

Gebze Muallimköy, Delta Otel Life Düğün Bahçesi’nde yapılan törende genç çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. Meltem ve Ayhan Şen’in konuklarını kapıda karşıladığı düğüne, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, meclis üyeleri, Oltulular Federasyonu Genel Başkanı İsrafil Kamacı, Darıca Diyarbakırlılar Derneği Başkanı İlhamı Sarıtoprak ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI MUZAFFER BIYIK KIYDI

Mutlulukları gözlerinden okunan Leyla ve Azer Şen çiftinin nikahını kıyan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, damat bey ve gelin hanımın bir birlerine çok yakıştığını söyleyerek, mutluluklarının daim olmasını diledi. Anne ve babalarının sözünden çıkmamaları gerektiğini de hatırlatan Başkan Bıyık, onların hayır dualarını almalarını istedi. Nikah cüzdanını gelin hanıma teslim etmeden önce bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise, yeni çifte mutluluklar dilerken, çok çocuk değil faydalı çocuk dünyaya getirmelerini istedi.

GÖNLÜNCE EĞLENDİLER

Dünya evine giren genç çiftin nikah şahitliğini ise, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ve Darıca Diyarbakırlılar Derneği Başkanı İlhamı Sarıtoprak yaptı. Tören, sanatçı Çoban Ali’nin söylediği türkülerle halay çeken, orkestranın şarkılarıyla göbek atan konukların geç saatlere kadar varan eğlencesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.