CHP’li Selçuk, Darıca’nın tek kadın muhtarına gitti!

Siyaset 22.01.2021 - 16:07, Güncelleme: 22.01.2021 - 16:07
 

CHP’li Selçuk, Darıca’nın tek kadın muhtarına gitti!

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Darıca’nın tek kadın muhtarı olan Sema Berk’i ziyaret etti.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve ekibi, Darıca’nın tek kadın muhtarı olan Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk’i ziyaret etti. Ziyarette, mahalle hakkında da Muhtar Berk’ten bilgi alarak istişarelerde bulunan CHP’li Selçuk, “CHP Darıca Kadın Kolları olarak muhtarımızın her daim destekçisi olduğumuzu ilettik. Temennimiz ilçemizde daha çok kadın muhtarın yer almasıdır” ifadelerini kullandı. Öte yandan ziyarette Muhtar Sema Berk’e çiçek hediye eden Darıca CHP Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve ekibi, misafirperverliği ve güler yüzlülüğü için ayrıca teşekkürlerini iletti. “DARICA’DA HER KADININ ÖNÜ AÇILACAK” Muhtar Berk’te CHP’li kadınlara ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, kadının kadına her zaman destek olması gerektiğini vurgulayarak, “Darıca’nın tek kadın muhtarı olarak hem mahallemiz hem de Mahallemizdeki kadınlarımız için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Amacımız her kadının özgür, istediği hedeflerin yolunda gitmesi ve eve kapanıp kalmaması. Hem Belediyemizin hem de STK’larımızın bizlere verdiği destekle her kadının başının daha dik olduğu, ekonomik özgürlüğünün sağlandığı, kimseye biat etmek zorunda kalmadığı bir Türkiye’de yaşamasının önünü Darıca’dan açmak” dedi.  
CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Darıca’nın tek kadın muhtarı olan Sema Berk’i ziyaret etti.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve ekibi, Darıca’nın tek kadın muhtarı olan Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk’i ziyaret etti. Ziyarette, mahalle hakkında da Muhtar Berk’ten bilgi alarak istişarelerde bulunan CHP’li Selçuk, “CHP Darıca Kadın Kolları olarak muhtarımızın her daim destekçisi olduğumuzu ilettik. Temennimiz ilçemizde daha çok kadın muhtarın yer almasıdır” ifadelerini kullandı. Öte yandan ziyarette Muhtar Sema Berk’e çiçek hediye eden Darıca CHP Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve ekibi, misafirperverliği ve güler yüzlülüğü için ayrıca teşekkürlerini iletti.

“DARICA’DA HER KADININ ÖNÜ AÇILACAK”

Muhtar Berk’te CHP’li kadınlara ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, kadının kadına her zaman destek olması gerektiğini vurgulayarak, “Darıca’nın tek kadın muhtarı olarak hem mahallemiz hem de Mahallemizdeki kadınlarımız için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Amacımız her kadının özgür, istediği hedeflerin yolunda gitmesi ve eve kapanıp kalmaması. Hem Belediyemizin hem de STK’larımızın bizlere verdiği destekle her kadının başının daha dik olduğu, ekonomik özgürlüğünün sağlandığı, kimseye biat etmek zorunda kalmadığı bir Türkiye’de yaşamasının önünü Darıca’dan açmak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.