CHP’li Şen’den Kaymakam Kara’ya teşekkür!

Siyaset 24.04.2021 - 12:52, Güncelleme: 24.04.2021 - 12:52
 

CHP’li Şen’den Kaymakam Kara’ya teşekkür!

CHP’li Şen’den Kaymakam Kara’ya teşekkür!

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, önceki gün Darıca’da dağıtılan patateslerin çürük çıkmasını sert bir dille eleştirerek, “Benim milletim bunları hak etmiyor. Buna layık değil” demişti. Şen’in açıklamalarının ardından Darıca Kaymakamlığı harekete geçerek aynı mahalleye yeniden dağıtım yaptı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Toprak Mahsulleri Ofisinden (TMO) tedarik edilen ve Darıca’da dağıtılan patateslerin çürük çıkması üzerine Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, önceki gün sitem dolu bir açıklama yaparak “Bunları hayvanın önüne atsan yemez” demişti. Meclis üyesi Şen’in bu açıklamalarının ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara harekete geçerek aynı mahalleye tekrardan patates ve soğan dağıtımı yaptı. Kaymakam Kara’nın bu duyarlı davranışına karşılık Meclis üyesi Şen teşekkür etti. “YAPILAN HER GÜZEL ŞEYİN YANINDAYIM” Meclis Üyesi Şen sosyal medyadan yaptığı açıklama ile teşekkür ederek şunları söyledi: “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara geçen yapmış olduğum paylaşımıma istinaden duyarlı davranıp aynı mahalleye tekrar patates ve soğan dağıtımı yaptı. Sayın Kaymakamımız ve Vefa Destek Guruplarına Kaymakamlık Sosyal ve Yardımlaşma Vakfına bu anlamda teşekkür eder ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olan yardım eden herkesten Allah razı olsun. Yapılan her güzel şeyin yanında olur desteğimi sonuna kadar sunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”
CHP’li Şen’den Kaymakam Kara’ya teşekkür!

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, önceki gün Darıca’da dağıtılan patateslerin çürük çıkmasını sert bir dille eleştirerek, “Benim milletim bunları hak etmiyor. Buna layık değil” demişti. Şen’in açıklamalarının ardından Darıca Kaymakamlığı harekete geçerek aynı mahalleye yeniden dağıtım yaptı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Toprak Mahsulleri Ofisinden (TMO) tedarik edilen ve Darıca’da dağıtılan patateslerin çürük çıkması üzerine Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen, önceki gün sitem dolu bir açıklama yaparak “Bunları hayvanın önüne atsan yemez” demişti. Meclis üyesi Şen’in bu açıklamalarının ardından Darıca Kaymakamı Yüksel Kara harekete geçerek aynı mahalleye tekrardan patates ve soğan dağıtımı yaptı. Kaymakam Kara’nın bu duyarlı davranışına karşılık Meclis üyesi Şen teşekkür etti.

“YAPILAN HER GÜZEL ŞEYİN YANINDAYIM”

Meclis Üyesi Şen sosyal medyadan yaptığı açıklama ile teşekkür ederek şunları söyledi: “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara geçen yapmış olduğum paylaşımıma istinaden duyarlı davranıp aynı mahalleye tekrar patates ve soğan dağıtımı yaptı. Sayın Kaymakamımız ve Vefa Destek Guruplarına Kaymakamlık Sosyal ve Yardımlaşma Vakfına bu anlamda teşekkür eder ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olan yardım eden herkesten Allah razı olsun. Yapılan her güzel şeyin yanında olur desteğimi sonuna kadar sunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.