19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Vekilden AKP’li Başkana Cevap

Siyaset 17.11.2021 - 14:22, Güncelleme: 19.11.2021 - 12:35
 

CHP’li Vekilden AKP’li Başkana Cevap

CHP’li Vekilden AKP’li Başkana Cevap

CHP İl Başkanvekili Birgül Gök’ten, partisine ‘Milliyetçilik’ dersi veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e tokat gibi cevap verdi. Gök, “Fetöcü’yü alkışladınız, IŞID’ liyi barındırdınız, PKK’yı sınırda karşılayıp devlet televizyonlarına çıkardınız. Milliyetçilikten anlayışınız eğer bunlar ise sizleri cemaat hocalarının kitapları yerine Nutuk’u okumaya davet ediyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanvekili Birgül Gök, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in partisinin danışma kurulunda CHP için sarf ettiği sözlere, iktidar partisinin PKK ve Fetö ile ilişkilerini hatırlatarak adeta tokat gibi cevap verdi. Başkanvekili Birgül Gök, Cumhuriyet’in vazgeçilmez ilkelerinden Milliyetçilik üzerinden CHP’ye yüklenmeye çalışan Ellibeş’e, “Öncelikle kırmızı bültenle aranırken devlet kanalına çıkartmaktan utanmadığınız, ağabeyinin de İmralı’dan yolladığı mektubunu okuttuğunuz teröristin ölümü için tüm camianıza baş sağlığı diliyorum. Rahat yüzü görmesin” dedi. 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Kocaeli İzmit’teki Milli İrade Meydanı’nda tutulan nöbetlerde ‘Bunlar Fetöcü değil’ diyerek bazı zanlıları sahneye çıkartıp alkışlattıklarını da hatırlatan Başkanvekili Gök, “Sizden iki dönem önceki il başkanınız, bazı Fetöcüleri tutuklanmadan hemen önce aklama çabasıyla sahneye çıkartıp alkışlattı. Sizde aynı dönem belediye başkanı olarak bulunduğunuz meydanda bu alkışa ortak oldunuz. PKK’ya sınır kapılarını açıp davul zurnuyla karşıladınız. Askerlerimizin yakılması için fetva veren IŞID’lileri ülkeye sokup, iş verdiniz. CEMAAT HOCALARI KİTAPLARI YERİNE NUTUK’U OKUYUN Rahip Brunson’u tek bir görüşme ile ülkeden kaçırdınız. Soros ile aynı masada sizin genel başkanınız vardı. Ellerinizle beslediğiniz terör örgütleri ile sınır dışında mücadeleye milletimizin evlatlarını yolluyorsunuz, her gün yeni bir şehit haberine uyanıyoruz. Şehitlerimize ‘kelle’ diyip sonra kefenle meydanlarda şov yapmıyoruz sizin gibi. Milliyetçilikten anlayışınız eğer bunlar ise ki zaten bu anlayışınız ülkemizi her alanda kaosa sürükledi, sizleri cemaat hocalarının kitapları yerine Nutuk’u okumaya davet ediyorum” diye konuştu. PANDEMİDE LEBALEB KONGRELERİNİZLE ÖVÜNDÜNÜZ CHP’nin danışma kurulları hakkında konuşan Ellibeş’e seslenen Başkanvekili Gök, “Dolar bugün 11 TL olmuş. Vatandaş feryat ediyor. Evlerde aş kaynamıyor. Raflarda fiyatlar her gün artıyor. Bu ortamda tek derdiniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin danışma kurulları mı? Esnaf kepenk kapatırken, 3 kişi dükkanda bulundu diye ceza yerken alkışlanmaktan başka bir beklentinin olmadığı ‘Lebaleb’ kongreleri ile övünen sizlerden farklı bir tepki beklemek hata olurdu. Binbir zorlukla baş başa bıraktığınız halkımız sandık başında sizi çok güzel alkışlayacak. Böyle devam edin. Geliyor gelmekte olan.” dedi.
CHP’li Vekilden AKP’li Başkana Cevap

CHP İl Başkanvekili Birgül Gök’ten, partisine ‘Milliyetçilik’ dersi veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e tokat gibi cevap verdi. Gök, “Fetöcü’yü alkışladınız, IŞID’ liyi barındırdınız, PKK’yı sınırda karşılayıp devlet televizyonlarına çıkardınız. Milliyetçilikten anlayışınız eğer bunlar ise sizleri cemaat hocalarının kitapları yerine Nutuk’u okumaya davet ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanvekili Birgül Gök, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in partisinin danışma kurulunda CHP için sarf ettiği sözlere, iktidar partisinin PKK ve Fetö ile ilişkilerini hatırlatarak adeta tokat gibi cevap verdi. Başkanvekili Birgül Gök, Cumhuriyet’in vazgeçilmez ilkelerinden Milliyetçilik üzerinden CHP’ye yüklenmeye çalışan Ellibeş’e, “Öncelikle kırmızı bültenle aranırken devlet kanalına çıkartmaktan utanmadığınız, ağabeyinin de İmralı’dan yolladığı mektubunu okuttuğunuz teröristin ölümü için tüm camianıza baş sağlığı diliyorum. Rahat yüzü görmesin” dedi. 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Kocaeli İzmit’teki Milli İrade Meydanı’nda tutulan nöbetlerde ‘Bunlar Fetöcü değil’ diyerek bazı zanlıları sahneye çıkartıp alkışlattıklarını da hatırlatan Başkanvekili Gök, “Sizden iki dönem önceki il başkanınız, bazı Fetöcüleri tutuklanmadan hemen önce aklama çabasıyla sahneye çıkartıp alkışlattı. Sizde aynı dönem belediye başkanı olarak bulunduğunuz meydanda bu alkışa ortak oldunuz. PKK’ya sınır kapılarını açıp davul zurnuyla karşıladınız. Askerlerimizin yakılması için fetva veren IŞID’lileri ülkeye sokup, iş verdiniz.

CEMAAT HOCALARI KİTAPLARI YERİNE NUTUK’U OKUYUN

Rahip Brunson’u tek bir görüşme ile ülkeden kaçırdınız. Soros ile aynı masada sizin genel başkanınız vardı. Ellerinizle beslediğiniz terör örgütleri ile sınır dışında mücadeleye milletimizin evlatlarını yolluyorsunuz, her gün yeni bir şehit haberine uyanıyoruz. Şehitlerimize ‘kelle’ diyip sonra kefenle meydanlarda şov yapmıyoruz sizin gibi. Milliyetçilikten anlayışınız eğer bunlar ise ki zaten bu anlayışınız ülkemizi her alanda kaosa sürükledi, sizleri cemaat hocalarının kitapları yerine Nutuk’u okumaya davet ediyorum” diye konuştu.

PANDEMİDE LEBALEB KONGRELERİNİZLE ÖVÜNDÜNÜZ

CHP’nin danışma kurulları hakkında konuşan Ellibeş’e seslenen Başkanvekili Gök, “Dolar bugün 11 TL olmuş. Vatandaş feryat ediyor. Evlerde aş kaynamıyor. Raflarda fiyatlar her gün artıyor. Bu ortamda tek derdiniz Cumhuriyet Halk Partisi’nin danışma kurulları mı? Esnaf kepenk kapatırken, 3 kişi dükkanda bulundu diye ceza yerken alkışlanmaktan başka bir beklentinin olmadığı ‘Lebaleb’ kongreleri ile övünen sizlerden farklı bir tepki beklemek hata olurdu. Binbir zorlukla baş başa bıraktığınız halkımız sandık başında sizi çok güzel alkışlayacak. Böyle devam edin. Geliyor gelmekte

olan.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.