CHP’lilerden Ankara Çıkarması

Siyaset 04.11.2021 - 10:38, Güncelleme: 04.11.2021 - 11:43
 

CHP’lilerden Ankara Çıkarması

CHP’lilerden Ankara Çıkarması

CHP Kocaeli heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin  TBMM Grup Toplantısı’na katıl. Kocaeli heyetinin genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü.   CHP Kocaeli İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli ilçe başkanlarının yer aldığı heyeti TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan karşıladı. KILIÇDAROĞLU MAKAMINDA AĞIRLADI Partinin grup toplantısı sonrasında mecliste bir dizi ziyaret gerçekleştiren heyet, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile meclisteki makamında bir araya geldi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından oldukça sıcak karşılanan kalabalık heyet ardından, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç ve Engin Altay’ın misafiri oldu. Son olarak TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı makamında ziyaret eden CHP Kocaeli ailesi, meclis sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Mezarlığı’na giderek devrim ve demokrasi şehitleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnal, Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde kaybettiğimiz demokrasi şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etti.  CHP İl Başkanı Yıldızlı’nın genel başkan Kılıçdaroğlu’na Kocaeli Seçmen tercihleri araştırması verdiği öğrenilirken, partililerin genel başkan ile Kocaeli ile ilgili neler görüştükleri hakkında ise açıklama yapılmadı.
CHP’lilerden Ankara Çıkarması

CHP Kocaeli heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin  TBMM Grup Toplantısı’na katıl. Kocaeli heyetinin genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü.  

CHP Kocaeli İl Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli ilçe başkanlarının yer aldığı heyeti TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan karşıladı.

KILIÇDAROĞLU MAKAMINDA AĞIRLADI

Partinin grup toplantısı sonrasında mecliste bir dizi ziyaret gerçekleştiren heyet, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile meclisteki makamında bir araya geldi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından oldukça sıcak karşılanan kalabalık heyet ardından, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç ve Engin Altay’ın misafiri oldu. Son olarak TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı makamında ziyaret eden CHP Kocaeli ailesi, meclis sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Mezarlığı’na giderek devrim ve demokrasi şehitleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnal, Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde kaybettiğimiz demokrasi şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etti.  CHP İl Başkanı Yıldızlı’nın genel başkan Kılıçdaroğlu’na Kocaeli Seçmen tercihleri araştırması verdiği öğrenilirken, partililerin genel başkan ile Kocaeli ile ilgili neler görüştükleri hakkında ise açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.