Çiçek ve Kaşukçi’den Yıldırım’a ziyaret

Gebze 15.07.2021 - 10:58, Güncelleme: 15.07.2021 - 10:58
 

Çiçek ve Kaşukçi’den Yıldırım’a ziyaret

Çiçek ve Kaşukçi’den Yıldırım’a ziyaret

Başarılı bir operasyon geçirerek tedbir amaçlı hastanede tedavisi devam eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bölgemizin tanınan ve sevilen iş insanlarından Uzay Mutfak’ın sahibi İbrahim Çiçek ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, Başkan Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ Çiçek ziyarette yaptığı konuşmada, “Çok sevdiğimiz kıymetli dostumuz Nihat Bey’e geçirmiş olduğu talihsiz kaza nedeniyle acil şifalar diliyoruz. Kendisi moral ve motivasyonu son derece iyi. En kısa sürede aramızda olacaktır” dedi. Kaşukçi ise yaptığı açıklamada, “Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Nihat Bey’i Allah korumuş. Kendisine çok geçmiş olsun diyoruz. Allah tekrarını yaşatmasın ve beterinden korusun. Kendisinin daima yanındayız” şeklinde konuştu.
Çiçek ve Kaşukçi’den Yıldırım’a ziyaret

Başarılı bir operasyon geçirerek tedbir amaçlı hastanede tedavisi devam eden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bölgemizin tanınan ve sevilen iş insanlarından Uzay Mutfak’ın sahibi İbrahim Çiçek ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, Başkan Yıldırım’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

Çiçek ziyarette yaptığı konuşmada, “Çok sevdiğimiz kıymetli dostumuz Nihat Bey’e geçirmiş olduğu talihsiz kaza nedeniyle acil şifalar diliyoruz. Kendisi moral ve motivasyonu son derece iyi. En kısa sürede aramızda olacaktır” dedi. Kaşukçi ise yaptığı açıklamada, “Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Nihat Bey’i Allah korumuş. Kendisine çok geçmiş olsun diyoruz. Allah tekrarını yaşatmasın ve beterinden korusun. Kendisinin daima yanındayız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.