Çiftçi, esnafların taleplerini dinledi

Çayırova 26.02.2021 - 15:51, Güncelleme: 26.02.2021 - 15:51
 

Çiftçi, esnafların taleplerini dinledi

Çiftçi, esnafların taleplerini dinledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Göreve geldiği günden bu yana esnaflarla iç içe olan, görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Adnan Kahveci Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ile birlikte esnaflarla sohbet eden, belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çiftçi, esnafların taleplerini de dinleyerek tek tek not aldı. Göreve geldiği günden bu yana esnaflarla istişareye önem verdiklerini, pandemi dolayısıyla toplantılar yapamadıkları esnafları fırsat buldukça ziyaret ettiğini belirten Başkan Çiftçi, “İlçemizin ekonomik gücü olan esnaflarımız bizim için çok önemli. Esnaflarımız ile sürekli diyalog halinde olmaya devam edeceğiz. Salgından sonra toplantılar yaparak karşılıklı istişare ve değerlendirmeler yapacağız. İlçemiz ekonomisinin can damarı olan esnaflarımızın her zaman yanındayız” dedi.   ​
Çiftçi, esnafların taleplerini dinledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Göreve geldiği günden bu yana esnaflarla iç içe olan, görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Adnan Kahveci Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ile birlikte esnaflarla sohbet eden, belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çiftçi, esnafların taleplerini de dinleyerek tek tek not aldı. Göreve geldiği günden bu yana esnaflarla istişareye önem verdiklerini, pandemi dolayısıyla toplantılar yapamadıkları esnafları fırsat buldukça ziyaret ettiğini belirten Başkan Çiftçi, “İlçemizin ekonomik gücü olan esnaflarımız bizim için çok önemli. Esnaflarımız ile sürekli diyalog halinde olmaya devam edeceğiz. Salgından sonra toplantılar yaparak karşılıklı istişare ve değerlendirmeler yapacağız. İlçemiz ekonomisinin can damarı olan esnaflarımızın her zaman yanındayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.