Çiftçi, kadınlarla buluşuyor, hizmetleri anlatıyor

Çayırova 18.02.2022 - 11:54, Güncelleme: 18.02.2022 - 11:54
 

Çiftçi, kadınlarla buluşuyor, hizmetleri anlatıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Kadın Buluşmaları’’ programı kapsamında bir araya geldiği Çayırova’lı kadınlara hizmetleri ve devam eden projeleri anlattı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kadın buluşmaları programına devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Kültür Merkezinde ikincisi gerçekleşen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. HİZMETLERİ VE PROJELERİ PAYLAŞTI İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ’ın sunumundan sonra sahneye çıkan ve slayt eşliğinde sunum yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık 3 sene önce sizlerin destekleriyle bu göreve geldik. 3 senede neler yaptık ve neler yapıyoruz sizlerle paylaşacağım. Sloganımız Sevince’ de olduğu gibi işin özü sevmektir. Çayırova’mızı seviyoruz hayaller kurarak çalışıyoruz.’’ dedi. GÖNÜLDEN ÇALIŞIYORUZ Projelerinde kente kimlik kazandırmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini, bu kapsamda hastane, meydan, bilgi evi, kültür evi, kitap kahveler gibi birçok önemli çalışmayı başlattıklarını belirten Başkan Çiftçi, “Birçoğumuz farklı şehirlerden Çayırova’ya gelip buraya yerleştik. Artık burası da bizim memleketimiz. Çayırova’yı seviyoruz. Çayırova’yı daha da güzel bir kent yapmak için emek veriyoruz. Çayırova’yı sevince daha da gönülden çalışıyoruz’’ dedi. YETİM VE ÖKSÜZ PROJESİNİ KALICI HALE GETİRDİK Göreve geldiği günden bugüne kadar tamamlanan projelere de değinen Çiftçi, bu projeler içinde kendisi için en özel olanın “Beşikten Eşiğe Yetim’’ projesi olduğuna vurgu yaptı. Birçok yetim ve öksüz çocuğa doğrudan temas edebildiklerini ve maddi manevi yanında olduklarını belirten Çiftçi, bu projeyle ilgili meclis kararı çıkartarak kalıcı hale getirdikleri sözlerine ekledi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Kadın Buluşmaları’’ programı kapsamında bir araya geldiği Çayırova’lı kadınlara hizmetleri ve devam eden projeleri anlattı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kadın buluşmaları programına devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Kültür Merkezinde ikincisi gerçekleşen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

HİZMETLERİ VE PROJELERİ PAYLAŞTI

İletişim uzmanı Şaban Kızıldağ’ın sunumundan sonra sahneye çıkan ve slayt eşliğinde sunum yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık 3 sene önce sizlerin destekleriyle bu göreve geldik. 3 senede neler yaptık ve neler yapıyoruz sizlerle paylaşacağım. Sloganımız Sevince’ de olduğu gibi işin özü sevmektir. Çayırova’mızı seviyoruz hayaller kurarak çalışıyoruz.’’ dedi.

GÖNÜLDEN ÇALIŞIYORUZ
Projelerinde kente kimlik kazandırmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini, bu kapsamda hastane, meydan, bilgi evi, kültür evi, kitap kahveler gibi birçok önemli çalışmayı başlattıklarını belirten Başkan Çiftçi, “Birçoğumuz farklı şehirlerden Çayırova’ya gelip buraya yerleştik. Artık burası da bizim memleketimiz. Çayırova’yı seviyoruz. Çayırova’yı daha da güzel bir kent yapmak için emek veriyoruz. Çayırova’yı sevince daha da gönülden çalışıyoruz’’ dedi.

YETİM VE ÖKSÜZ PROJESİNİ KALICI HALE GETİRDİK

Göreve geldiği günden bugüne kadar tamamlanan projelere de değinen Çiftçi, bu projeler içinde kendisi için en özel olanın “Beşikten Eşiğe Yetim’’ projesi olduğuna vurgu yaptı. Birçok yetim ve öksüz çocuğa doğrudan temas edebildiklerini ve maddi manevi yanında olduklarını belirten Çiftçi, bu projeyle ilgili meclis kararı çıkartarak kalıcı hale getirdikleri sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.