19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi, teşkilata sık uğramaya başladı

Çayırova 26.05.2021 - 11:45, Güncelleme: 26.05.2021 - 11:45
 

Çiftçi, teşkilata sık uğramaya başladı

Çiftçi, teşkilata sık uğramaya başladı

Göreve başlamadan önce de başladıktan sonra da AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından çok da kabul göremeyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi teşkilat ile arasındaki buzları eritiyor. Teşkilatla arası çok sıcak olmadığı bilinen Başkan Çiftçi, teşkilat ziyaretleri ile aradaki soğukluğu kapatmaya çalışıyor. Son zamanlarda ilçe teşkilatı ile hareket eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi teşkilat tarafından yavaş yavaş da olsa benimsenmeye başlandı. TOPLANTIYA KATILDI Çiftçi aradaki buzları biraz daha eritmek adına, AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya Başkan Çiftçi’nin yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Köksal Akçay da katıldı. AK Parti Çayırova İlçe Bşakanı Servet Günay, Çiftçi’nin toplantıya katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çiftçi’ye teşekkür etti.  
Çiftçi, teşkilata sık uğramaya başladı

Göreve başlamadan önce de başladıktan sonra da AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından çok da kabul göremeyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi teşkilat ile arasındaki buzları eritiyor. Teşkilatla arası çok sıcak olmadığı bilinen Başkan Çiftçi, teşkilat ziyaretleri ile aradaki soğukluğu kapatmaya çalışıyor. Son zamanlarda ilçe teşkilatı ile hareket eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi teşkilat tarafından yavaş yavaş da olsa benimsenmeye başlandı.

TOPLANTIYA KATILDI

Çiftçi aradaki buzları biraz daha eritmek adına, AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya Başkan Çiftçi’nin yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Köksal Akçay da katıldı. AK Parti Çayırova İlçe Bşakanı Servet Günay, Çiftçi’nin toplantıya katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çiftçi’ye teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.