19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi’den Kaymakamlık Müjdesi!

Çayırova 17.11.2021 - 12:49, Güncelleme: 17.11.2021 - 12:49
 

Çiftçi’den Kaymakamlık Müjdesi!

Çiftçi’den Kaymakamlık Müjdesi!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Ankara mesaisi sürüyor. Bu kapsamda Çiftçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun misafiri oldu. Çiftçi görüşme sonrası yeni Kaymakamlık binasının müjdesini verdi. Ankara ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan aldığı güçlü desteği kamuoyuyla paylaşan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuğu oldu. Çiftçi, bu görüşmeden de istediğini alarak çıktı. Başkan Çiftçi, Çayırova’ya yeni Kaymakamlık binasının müjdesini verdi.   YILLARDIR ELEŞTİRİ ALIYORDU 2002 yılında İlçe olan Çayırova’nın en büyük sorunlarından birisi yıllardır eleştirilere neden olan Kaymakamlık binasıydı. Şehir merkezine oldukça uzak olan ve Şekerpınar’da bulunan Kaymakamlık nedeniyle, vatandaşlar sıkıntı çekiyor, ulaşımda sorunlar yaşanıyordu. Bu problemi görmezden gelmeyen başkan Çiftçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan görüşmesinde Çayırova’ya yeni bir Kaymakamlık istedi. Bakan Soylu’da Çayırovalıların bu talebine olumlu yanıt verdi. “ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ” Yapılan görüşmeyi kamuoyuna aktaran Başkan Bünyamin Çiftçi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehrimizin ihtiyaçlarını çözme yolunda önemli bir adım daha attık. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘ya arz ettiğimiz Kaymakamlık Binası yapımı konusunda çalışmalara başlıyoruz. Çayırova’mıza hayırlı olsun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘ya çok teşekkür ederim.”      
Çiftçi’den Kaymakamlık Müjdesi!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Ankara mesaisi sürüyor. Bu kapsamda Çiftçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun misafiri oldu. Çiftçi görüşme sonrası yeni Kaymakamlık binasının müjdesini verdi.

Ankara ziyaretleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan aldığı güçlü desteği kamuoyuyla paylaşan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun konuğu oldu. Çiftçi, bu görüşmeden de istediğini alarak çıktı. Başkan Çiftçi, Çayırova’ya yeni Kaymakamlık binasının müjdesini verdi.
 

YILLARDIR ELEŞTİRİ ALIYORDU

2002 yılında İlçe olan Çayırova’nın en büyük sorunlarından birisi yıllardır eleştirilere neden olan Kaymakamlık binasıydı. Şehir merkezine oldukça uzak olan ve Şekerpınar’da bulunan Kaymakamlık nedeniyle, vatandaşlar sıkıntı çekiyor, ulaşımda sorunlar yaşanıyordu. Bu problemi görmezden gelmeyen başkan Çiftçi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan görüşmesinde Çayırova’ya yeni bir Kaymakamlık istedi. Bakan Soylu’da Çayırovalıların bu talebine olumlu yanıt verdi.


“ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ”


Yapılan görüşmeyi kamuoyuna aktaran Başkan Bünyamin Çiftçi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehrimizin ihtiyaçlarını çözme yolunda önemli bir adım daha attık. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘ya arz ettiğimiz Kaymakamlık Binası yapımı konusunda çalışmalara başlıyoruz. Çayırova’mıza hayırlı olsun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘ya çok teşekkür ederim.”
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.